Kā izpelnīties iet ātro ceļu?

Kongress Sanktpēterburgā, 1. nodarbība

Jautājums: Viedie saka: „Kurš izpelnīsies, ies ātru un vieglu ceļu, kurš neizpelnīsies – briesmīgu moku ceļu”. Kas ir atkarīgs no manis, lai es izpelnītos?

Atbilde: Tas ir atkarīgs tikai no cilvēka, nevis no Radītāja. Mūsu pasaulē mums šķiet, ka vienam ir viens ceļš, otram cits ceļš, ka katram no mums ir savs liktenis – viegls vai grūts. Patiesībā nekā tāda nav, neskatoties uz to, ka mums tā šķiet.

Viss mūsu darbs sastāv no tā, lai ietekmētu citus. Nepieciešams saprast, ka mans desmitnieks nav desmitnieks, bet gan manas dvēseles realizācija. Un tas, kāda veidā es sevi šajā desmitniekā realizēšu, neviens cits šādi to realizēt nespēs. Tāpēc mūsu dzīvnieciskajā pasaulē, man var būt kāds īpašs liktenis, taču katra īpašās pūles, lai sasniegtu radīšanas mērķi, ir absolūti vienādas.

Tāpēc jūsu misija tiek reizināta ar pūlēm, kuras jums ir jāveic un ar tām problēmām, kuras jums ir jāatrisina. Rezultātā sanāk, ka visas pūles, šos nosacījumus sareizinot, visiem ir absolūti vienādas!

Šeit vēl tiek ņemts vērā laika jautājums, tāpēc ka katrs strādā savā laikā. Taču sasniedzot pilnīgu labošanos nevienam zobratiņam, nevienai atsevišķai dvēselei kopīgajā dvēselē netiks dota priekšroka vai gluži pretēji noniecināta, salīdzinot ar citiem.

Jautājums: Kas man jādara, lai izpelnītos?

Atbilde: Tikai tās darbības, kuras mēs kopā darām, tās ir mūsu mācības, kuru laikā jūs saņemat visus nepieciešamos kustības virzienus, tās ir zināšanas un desmitnieks, kur jums sevi jārealizē.

Vairāk nekādu praktisku darbību mums nav. Visu pārējo cilvēks atrisina apvienojoties ar grupu, desmitnieku, mācību, atbilstoši savām pūlēm mācību laikā sev piesaistīt apkārtējo gaismu, cik viņš vēlas palīdzēt saviem biedriem, saprotot, ka tās ir viņa atsevišķās dvēseles personīgās īpašības. Tas arī viss, kas mūs noved līdz pilnīgai vienotībai.

No 1. nodarbības Sanktpēterburgas kongresā, 29.07.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: