Kā cienīt slinkus vīriešus?

Jautājums: Kā cienīt un atbalstīt vīriešus viņu garīgajā ceļā, ja viņi ir slinki un baidās strādāt ar savu egoismu?

Atbilde: Tās nav bailes strādāt un tas nav parasts slinkums, tas ir īpašs pretošanās veids, kurš ir vīrietī pēc kopīgās kli/tilpnes sašķelšanās, kas notika grēkā krišanas rezultātā, tas ir, tajā iekļaujoties sievišķajai daļai.

Sievietei garīgā tieksme ir daudz lielāka, nekā vīriešiem, taču tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka mums vīrieši ir jānosoda par to, ka viņiem šādas tieksmes nav.

Lieta tā, ka visas vēlmes, tieksmes, nosacījumi, visi notikumi – iekšējie un ārējie, viss nāk no augšienes, no Radītāja. Un tāpēc, ja cilvēks atrodas stāvoklī, kad izņemot futbolu un alu viņu nekas cits neinteresē, man nav pret viņu jāattiecas ar mazāku cieņu, nekā es attiecos pret cilvēku, kurš visiem spēkiem tiecas apgūt kabalu.

Tāpēc, ka gan vienu, gan otru ir devis Radītājs. Un, ja Radītājs šim futbola fanam dotu tādu pašu vēlmi kā cilvēkam, kurš tiecas uz kabalu, tad vēl nav zināms kādā veidā viņš ar to tiktu galā un kā realizētu – iespējams pat daudz labāk. Mums nav tiesību būt tik drosmīgiem, lai sodītu un kaut kādā veidā šķirotu cilvēkus.

Nepieciešams visu, kas notiek saistīt ar Radītāju! Un tāpēc mums pret visiem cilvēkiem ir jāattiecas vienādi. Citādi mēs iejaucam savu egoismu un vēlamies pārtaisīt cilvēku.

No nodarbības krievu valodā, 26.06.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: