Kas nomierinās sievietes sirdi

Jautājums: Kāpēc sieviete vienmēr ar visu ir neapmierināta? Ko darīt, lai sieviete būtu apmierināta un mierīga?

Atbilde: Mūsu pasaulē sievietei ir ļoti maz piepildīšanās objektu, pamatā tie ir vīrs, ģimene, bērni, uzmanība pret viņu.

Taču vai viņai no tā ir kāds apmierinājums? No vīra dažkārt ir. No bērniem – iekams viņa par tiem rūpējas un tas viņu piepilda. Turklāt apmierinātība ģimenē ir ne tikai iekšēja ģimenes problēma, jo to ietekmē tūkstošiem visa veida avoti.

Tāpēc sieviete mūsu pasaulē daudz vairāk ir pakļauta nepietiekamības, trūkuma, trauksmes sajūtai, nekā vīrietis. Tās ir Malhut sekas, kura nepārtraukti sajūt nepietiekamību.

Šķiet, ka nav nekā vienkāršāka, kā sniegt sievietei piepildījumu: nedaudz uzmanības no vīra, no bērniem, radīt sajūtu, ka viņiem ar viņu ir laba saikne – ar sievieti, māti un sievu, kas pilnībā viņu apmierinās. Cik maz viņai nepieciešams, taču cik tas ir nerealizējams!

Jautājums: Kāpēc mēs sievietei nespējam šādu sajūtu sniegt?

Atbilde: Tāpēc, ka uz to pamatojas visa daba – egoisms nespēj tikt piepildīts tā sākotnējā neizlabotā stāvoklī un sieviete to visu iemieso. Tāpēc lielākais vairums no tiem, kuri tiecās apgūt kabalu ir sievietes.

Sievietēs mājo milzīgs jautājums par dzīves jēgu. Kaut arī ne tik augstā līmenī kā vīriešiem, taču neapmierinātība ar dzīvi eksistē tieši viņās.

Rabašs saka: „Vīrietim pietiek paskatīties futbolu, redzēt skaistu sievieti, bārā kopā ar draugiem iedzert alu un viss – dzīve ir izdevusies”.

Taču cik piepildījumu nepieciešams sievietei un tie visi nav atkarīgi no viņas!

Es varu nopirkt pudeli alus, sēdēt un gūt baudu. Draugi, cigarete, pudele alus, futbols, skaistas sievietes – redz cik dzīvē daudz baudu! Viss ir radīts vīriešiem. Bet sievietes baudai? Tikai atkarība no citiem.

Tāpēc ir nepieciešams saprast sievietes dabu.

Jautājums: Un iet viņai pretī?

Atbilde: Lieta tā, ka tas nelīdzēs. Protams, ka mums pēc iespējas ir jāatvieglo sievietes ciešanas šajā pasaulē, zinot to avotu, taču noslēgumā sieviete varēs nomierināties tikai tad, ja mēs kabalisti, savstarpējā vienotībā sasniegsim tādu stāvokli, kad viņa jutīs no mums nākošo gaismu. Tikai ar šo gaismu viņa spēs piepildīties.

No nodarbības krievu valodā, 09.06.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: