Starpnieks Radītāja atklāsmē

Jautājums: Ja ir tikai Radītājs un es, kāpēc man nepieciešama grupa kā starpnieks?

Atbilde: Kādā veidā, tad jūs atradīsiet Radītāju? Radītājs ir tas, ko mēs atklājam grupā – apvienošanās īpašībā. Tāpēc, ka mēs esam instruments, vēlme. Kādā veidā mēs varam atklāt augstāko gaismu?

Iztēlojieties, ka mēs atrodamies gaismas okeānā. Es raķetē paceļos virs zemes robežām, atrodos bezgaisa telpā, riņķoju apkārt Zemeslodei. Un tur es redzu tumsu! Kas man aizsedz gaismu? Neviens! Kāpēc es tās vietā redzu tumsu? Tāpēc, ka nav neviena, kurš atstarotu gaismu, lai es varētu redzēt gaismas atspīdumu. Mēs neredzam tiešo gaismu, kas nonāk pie mums, mēs redzam atstaroto gaismu.

Padomājiet par mūsu pasaules fizisku parādību: kāpēc kosmoss ir melns. Virsskaņas lidmašīnas „Konkorde” pasažieri, paceļoties lielā augstumā, kur ir neliela pretestība un retināts gaiss, caur iluminatoru redz melnas debesis, nevis baltas vai zilas, bet melnas.

Nepieciešams saprast, ka pasaulē visu iespējams sajust tikai atbilstoši atstarojumam, nevis saņemšanai. Tāpēc man ir nepieciešama grupa, lai mijiedarbībā ar to, atgrūžot grupu no sevis un sevi no grupa, tādā veidā es noteiktu augstāko gaismu. Gaisma atklājas tikai mums savstarpēji atgrūžoties un pievelkoties.

No nodarbības krievu valodā, 09.06.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed