Kas atrodas aiz laimes virsotnes?

Jautājums: Iegūstot sesto maņu orgānu mēs sākam redzēt garīgo pasauli, taču arī mūsu pasaule nepazūd. Kā šīs divas bildes garīgā un mūsu pasaule var būt kopā, spēj viena pār otru pārklāties?

Atbilde: Caur mūsu pasauli cilvēks redz garīgo pasauli. Ar ko tad mūsu pasaule atšķiras no garīgās pasaules? Cilvēks arvien vairāk atklāj šīs pasaules saiknes, cēloņus, sekas un caur to arvien jaunas saikņu formas. Turklāt cilvēks sāk redzēt šo sistēmu, sajust tajā dvēseles, papildu instrumentus, vēlmes, domas utt.

Ko pasaulē redz mazs bērns? Viņš atrodas kopā ar mums, taču neievēro miljons lietu, kuras ievērojam mēs, tāpēc ka mēs tās saprotam un zinām to būtību, un savstarpējo saikni. Taču bērnu piesaista kaut kāda neliela rotaļlieta un viss.

Tur arī ir mūsu attīstības problēma. Attīstīsimies un mēs visapkārt ieraudzīsim veselu pasauli. Mums nekur nevajag iet. Mums ir nepieciešams caur šo pasauli ieraudzīt tās savstarpējās saiknes un tā būs Augstākā pasaule.

Jautājums: Pieņemsim, mēs visi esam sasnieguši laimi, savas attīstības virsotni, esam snieguši baudu Radītājam, savienojušies ar Viņu. Un kas tālāk?

Atbilde: Kad jūs atklājat Augstāko pasauli, jūs sākat ieiet sistēmā, kurā nav „tālāk”.

Nav laika un vietas, kategoriju nav koordinātu, nav pārvietošanās ir tikai aizvien lielāka noteiktā līmeņa izzināšana, ko dēvē par sistēmas „pilnīgu izlabošanu” – Radītāju. Taču, kas seko tālāk – mēs nezinām. Pagaidām mums ir nepieciešams sasniegt šo līmeni.

Pēc tam mēs ar jums nokļūsim nākamajā stāvoklī, kuru apgūsim garīgajā pasaulē. Kad mēs šajā garīgajā stāvoklī nokļūsim, tad pacelsimies pa 125 garīgo kāpņu pakāpieniem līdz mūsu pilnīgai labošanai.

Un kad mēs sevi pilnībā izlabosim, tad izzudīs jēdzieni laiks, pārvietošanās, vieta, labais un sliktais utt., un viss būs absolūta labestība, absolūta gaisma un mēs pāriesim uz nākamo pasauli. Taču tagad mums par to nekas nav zināms, tāpēc mēs to nekādi nespējam aprakstīt.

Mēs par to parunāsim, kad pilnībā sevi izlabosim.

No nodarbības krievu valodā, 19.06.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed