Kādēļ labot iluzoru pasauli?

Jautājums: Kādēļ nodarboties ar šīs pasaules labošanu, kāpēc tiekties uzlabot dzīvi, gūt laimi, ja visa šī pasaule, atbilstoši kabalai, ir iluzora?

Atbilde: Šī ilūzija mums ir dota, lai mēs no tās atbrīvotos!

Mēs nelabojam šo pasauli – tai nav nepieciešama labošana! Un mūs šajā stāvoklī, kādā šajā pasaulē atrodamies, nav ko labot.

Mums ir jāpaceļas augšup virs šīs pasaules un jāizved sevi uz nākamo trajektoriju, uz nākamo līmeni – Augstākās pasaules līmeni. Šī pasaule ir visniecīgākā, vistumšākā un tajā nav ko labot, tā absolūti nekam neder – tikai, lai paceltos virs tās.

Jautājums: Vai ir iespējams būt laimīgam neideālā pasaulē?

Atbilde: Iespējams, tāpēc ka nav nozīmes vai pasaule ir ideāla vai nav. Jums nepieciešams to izmantot pareizi, lai izlabotu egoismu un tādējādi kļūt par Radītāja partneri, sniegt baudu Radītājam.

Proti, kad jūs līdz šim stāvoklim nonākat, jūs redzat, ka patiesībā pasaulē nav nekā nelaimīga. Tas ir paradokss mūsu uztveres sistēmai, taču kad mēs pārejam Augstākās pasaules sajūtās, tad sākam redzēt, ka pasaulē eksistē tikai viena augstākā gaisma, kura visu piepilda un šajā pasaulē nekad nekas nav bijis, nekādas problēmas un nelaimes.

No nodarbības krievu valodā, 20.09.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: