Harmonijā ar visaptverošo dabu

Kad cilvēks nonāk vispārējās dabas sistēmā un sevi tai piemēro, visos līmeņos pilda visus tās likumus, viņš nonāk līdzsvarā, harmonijā ar dabu, gan garīgo, gan materiālo, jo tas viss ir viens veselums. Mums šķiet, ka tās ir dažādas lietas, jo mēs tās vēl neuztveram kā vienotu veselumu.

Mēs dabā daudz ko neievērojam, jo pat materiālajā pasaulē mēs redzam tikai nelielu tās fragmentu.

Ja cilvēks darbojas pēc kabalas likumiem, kas skaidro, kā noskaņoties uz visu dabu, ko dēvē par „Radītāju”, tad no tās saņem tikai pozitīvas atgriezeniskās saiknes.

Torā vienkāršā valodā tā arī teikts, ka tev viss būs labi: sieva, bērni, mājas, miers, valsts, laika apstākļi, saule, mēness – viss tev spīdēs un smaržos. Un savu dzīves gadu gaitā tu pakāpeniski sāksi pāriet no stāvokļa, kad sajūti tikai šo pasauli uz stāvokli, kad sajūti arī garīgo pasauli – mūžīgu, pilnīgu.

Tu pāriesi no vienas spēku sistēmas uz otru. Tu nejutīsi, ka mirsti, jo tu nemirsti, bet vienkārši pārdzimsti par garīgu cilvēku, kā rezultātā pakāpeniski pārstāj sajust savu ķermeni un sevi jūti dzīvojošu mūžīgā, bezgalīgā, pilnīgā vietā.

Šādu stāvokli mums ir jāsasniedz. Uz to mūs aicina kabalas zinātne un visa Tora.

No TV raidījuma „Grāmatu Grāmatas noslēpumi”, 11.05.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: