No kurienes kabalisti visu zina?

Jautājums: No kurienes kabalisti pirms 5000 gadiem zināja tik neticamas un precīzas detaļas par sievietes organismu? Viņi taču nebija mediķi?

Atbilde: Pirmkārt, mūsdienās arheoloģiskajos izrakumos mēs atrodam apstiprinājumu, ka pirms daudziem tūkstošiem gadu cilvēki veica pat smadzeņu operācijas.

Kas attiecas uz kabalu, tad kabalisti par to zina ne no šīs pasaules. Cilvēki, kuri studēja kabalu, nenodarbojās ar sievietes un vīrieša fizioloģijas izpēti. Viņi izzināja dabas augstākās īpašības, kuru rezultāts mēs esam. Tāpēc viņiem ir absolūtas zināšanas un viņi spēj par tām runāt it kā precīzi pārzinātu vīrieša un sievietes organismu.

Tiem kuri sāk studēt kabalu, nav viegli uzreiz saistīt mūsu pasauli ar Augstāko pasauli, ar spēkiem, kuri mūs vada, rada cilvēka ķermeni, formē viņa ārējo izskatu un iekšējos orgānus, saliek tos pa vietām, savstarpēji savieno, liek pareizi funkcionēt un pēc tam savienoties vīrišķajiem un sievišķajiem indivīdiem, liek dzimt un baroties.

Tas viss notiek Augstāko spēku ietekmē. Un kad mēs izzinām šo spēku sistēmu, tad, saprotam, ka mums nav nepieciešams apgūt mūsu pasaulē notiekošo, mēs precīzi zinām, kas tajā notiks, saprotot, kādā veidā Augstākā sistēma visu organizē un nolaiž lejup mūsu pasaulē.

Tāpēc mums mūsu pasaulē nav nekādas iespējas rīkoties citādāk, mēs esam absolūti augstāko norādījumu, Augstāko spēku izpildītāji. Kabalists, kuram ir saikne ar Augstāko pasauli redz, kas notiek augšā un zina, kas notiek mūsu pasaulē. Viņam tas nav ne noslēpums, ne jautājums, viņam par to nav nekādu šaubu.

No nodarbības krievu valodā, 24.04.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: