Radītāja dižie eņģeļi

Kongress Maskavā, 4. nodarbība

Aiz katra biedra stāv Radītājs. Tāpēc garīgajā darbā tie biedri pret kuriem es jūtu nepatiku, atsvešinātību, man ir visnepieciešamākie.

Ja es rodu ar viņiem saikni, pareizi pret viņiem attiecos, izmainu savu nepatiku un pat naidu uz mīlestību, tad šie biedri pārvēršas par visdižākajiem eņģeļiem! Tieši viņos es atklāju Radītāja īpašību līdzību un tieši starp mums Radītājs atklājas visspilgtāk.

Tie cilvēki, tās īpašības, tie visa veida apstākļi, kuri mūsu egoismam šķiet pretēji, nepatīkami, altruismā kļūst pilnīgi citādi. Tāpēc mums nepieciešams skatīties nevis uz to, kurš ir tuvāks vai tālāks pēc saskaņas, vai vēl pēc kādiem citiem pasaulīgiem parametriem, bet skatīties tikai uz to, vai es patiešām spēju ar viņu strādāt un sasniegt rezultātus tieši šādās vienam no otra attālinātās Radītāja izpausmēs.

Principā tāds ir darbs ar ekrānu, jo lielāks avijuts (egoistiskās vēlmes spēks) zem ekrāna, jo lielāka atstarotā gaisma. Un atbilstoši tam, jo lielāka atstarotā gaisma, jo tajā notiek lielāka Radītāja atklāsme.

No 4. nodarbības Maskavas kongresā, 03.05.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: