Kā atklāt garīgo pasauli?

Replika: Par jums runā, ka jūs visu slēpjat. Pastāstiet, kas garīgajā pasaulē notiek, ko cilvēki tur dara un visu pārējo.

Atbilde: Es jums teikšu tikai vienu, taču ne tādēļ, lai attaisnotos. Kā minimums pēdējo trīs ar pus tūkstošu gadu laikā par garīgo pasauli ir sarakstītas simtiem grāmatas.

Šīs grāmatas ir sarakstījuši diženi kabalisti, kuri garīgo pasauli atklāja un izzināja. Tāpēc runa nav par mani, jo šodien es esmu vismazākais un pēdējais viņu virknē. Tātad, ja es kaut ko nestāstu, ņemiet viņu grāmatas un sāciet lasīt!

Jūs uzzināsiet, kā sevi mainīt, lai varētu vērot augstāko pasauli, to atklāt, saprast un tajā iekļūt dziļāk.

Tāpēc, es nepiekrītu tam, ka es neko nestāstu. Es cenšos to darīt.

Lieta tā, ka daudzi cilvēki, nevis vienkārši saka, ka Laitmans neko nestāsta, bet apgalvo, ka „viņš neko nezina! Kas viņš tāds ir?! Kas tā par kabalu?!” un tamlīdzīgi.

Interesanti, ka cilvēki, kuri nav studējuši kabalu un absolūti to nepārzin, negaidīti par to izsaka savu viedokli! Tas ir apbrīnojami! Tāpēc, ka neviens nerunā par to, kas notiek, piemēram, kodolfizikā vai zāļu sintēzē un tamlīdzīgi.

Tās ir ļoti sarežģītas lietas! Un kabala ir daudz sarežģītāka! Turklāt tā atrodas ārpus mūsu parasto maņu orgānu uztveres. Un negaidīti katrs parāda savu „kompetenci” un izdara kaut kādus secinājumus.

Saprotiet, kabalu nav iespējams izskaidrot. Cilvēkiem, kuriem ir pretenzijas un kuri saka, ka es neko nepaskaidroju, patiesībā ir taisnība! Cilvēkam var tikai iemācīt kā atvērt acis un ieraudzīt augstāko pasauli.

Eksistē tādi attēli, skatoties uz kuriem, lai ieraudzītu attēlu nepieciešams izvērst redzi. Jūs skatāties uz attēlu, uz kura it kā nekā nav, tikai līnijas. Un piepeši jūs tajā iedziļināties un ieraugāt apjomīgu attēlu ar staigājošiem dinozauriem vai peldošām pīlēm. Tas notiek, tad kad redze tiek pilnībā izvērsta.

Kabalas zinātne cilvēkam spēj iemācīt izvērst visus maņu orgānus! Un tad jūs sāksiet ar visiem pieciem maņu orgāniem, kas noskaņoti uz nākamo, dziļi iekšējo līmeni, pakāpeniski ienākt pasaules ainā un aiz tās robežām, un sajust visu Universu!

Kā lai es jums par to pastāstu?! Es varu tikai pamācīt, kā izvērst savus maņu orgānus, lai šīs pasaules vietā sajustu augstāko pasauli, pārietu nākamajā dimensijā.

Patiesībā mēs eksistējam visās pasaulēs! Mūsu pasaule ir viszemākā un tām netiek pieskaitīta. Piecas pasaules, kuras sastāv no 125 līmeņiem, atrodas virs mūsu pasaules un eksistē šeit un tagad! Tikai mēs šīs pasaules nejūtam, neredzam, tomēr neapzināti ar tām kontaktējamies, tās mūs ietekmē.

Mūsu uzdevums ir atklāt augstāko pasauli, izvērst visas savas egoistiskās pieejas tādā veidā, lai sāktu uztvert altruistisko pasauli, kura eksistē pamatojoties uz pretējiem likumiem: egoisma vietā – altruisms, naida vietā – mīlestība, rūpju vietā par sevi – rūpes par citiem, jo Torā nav tāpat vien sacīts: „Mīli savu tuvāko kā sevi pašu”. Tas ir vispārējs augstākās pasaules likums.

Vēlaties to sajust? Pamēģiniet, patrenējieties tādā veidā attiekties pret pasauli. Tas ir iespējams, ja vien jūs pievienosieties tādu pašu cilvēku sabiedrībai kā jūs, kuri tiecās izzināt patieso realitāti.

Kad jūs sapulcēsieties kopā un sāksiet viens pret otru izstrādāt tādas attiecības kā mīlestība, rūpes, uzmanība, atbalsts, tad kā no miglas sāks parādīties jūs aptverošā slēptā pasaule. Uz to pamatojas visa kabalas metodika.

Taču pastāstīt par augstāko pasauli nespēs neviens kabalists, tāpēc ka jums nav adekvāti iekšējie modeļi, lai to sajustu.

Mūsu pasaulē mēs piedzimstam ar modeļiem, kuri mums sniedz iespēju sajust šo pasauli, lai gan ne ar visiem iespējamiem modeļiem. Taču mēs tos iegūstam! Kāpēc jaundzimušie nedzird, bet pēc tam sāk dzirdēt? Kāpēc neredz, bet pēc tam sāk redzēt? Tāpēc, ka šie modeļi mūsos parādās pakāpeniski. Mēs attīstām savus maņu orgānus!

Sāksim ar to nodarboties. Tāpēc „kabala” nozīmē „saņemšana” – augstākās pasaules uztveres saņemšana.

No nodarbības krievu valodā, 20.03.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: