Kabalas eksperimenti

Jautājums: Dabas zinātnēs tiek veikti eksperimenti, lai izzinātu dabu. Vai kabalisti veic eksperimentus ar augstāko dabu?

Atbilde: Kabalistam nav nekā cita, kā tikai šie eksperimenti. Taču tie notiek katru mirkli, tāpēc ka viņš nepārtraukti pieliek pūles, lai uzturētu saikni ar tā dēvētajiem kabalas ģildes biedriem.

Kad kabalists mijiedarbojas ar viņam garā tuviem cilvēkiem, viņiem parādās iespēja nepārtraukti noteiktā savstarpējā kombinācijā variēt ar savām vēlmēm, spēkiem. Rezultātā viņiem rodas bezgalīgs skaits savstarpēju kombināciju, un tādā veidā viņi iedarbojas uz augstāko gaismu, kurā paši atrodas.

Tas viss notiek studējot kabalas pirmavotus ar kuru palīdzību viņi atrodas kontaktā ar augstāko gaismu, ar atdeves spēku. Turklāt arī viņi paši iedarbojas uz augstāko gaismu. Augstākā gaisma iedarbojas uz viņiem un viņi – uz augstāko gaismu: abpusēji un katrs atsevišķi.

Tādā veidā rodas milzīgs daudzums informācijas. Taču tā nav sarežģīta, jo nonāk pie tevis nevis tabulu veidā, bet kā jūtas. Un tu plūsti šajā informācijā kā mūzikā: viss skan absolūtā harmonijā, tu tver pašu harmonijas būtību un tāpēc nenogursti. Gluži pretēji tādā veidā tu tikai attīsties, piepildies ar augstāko atdusu.

No nodarbības krievu valodā, 28.02.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: