Kā noskaidrot, kas notiek?

Kongress Maskavā, 1. nodarbība

Jautājums: Pēc iepazīšanās ar kabalas zinātni, mūsu pasaules notikumi un parādības man ir pārstājušas būt fragmentāras, nejaušas. Daudzi notikumi kļūst diezgan prognozējami. Var teikt, ka tie tiek uztveri pat kā zīmes vai mājieni.

Kā uztvert mūsu pasaules notikumus, kuri ar mājieniem kaut kur virza?

Atbilde: Vislabākais ir nesākt risināt jautājumus, kuri mums tiek sūtīti no augšienes.

Pieņemsim, manī rodas kaut kādas nepiepildītas vēlmes, kuras tiek sajustas sirdī, taču vērtētas ar prātu. Es tās sāku veidot, uztvert un domāt, kā uz tām reaģēt. Vislabākais, ja es visas radušās problēmas risināšu apvienojoties ar biedriem. Tur es noteikti spēšu rast pareizu problēmu realizāciju.

Ja es ar šiem jautājumiem nodarbošos ārpus grupas, tad es varu novirzīties uz citām zinātnēm, dažādām garīgām metodikām vai vēl kaut kur citur. Tāpēc vissvarīgākais ir īpaši necensties risināt to kas notiek, jo manī radušies jautājumi nav tas pats, ko es uztveru un jūtu savā egoistiskā sistēmā.

Ja es vēlos šos jautājumus sevī atklāt pareizi, izzināt, akcentēt, lai tie būtu daudz uzskatāmāki, daudz skaidrāki, tad es to daru tikai tad, kad strādāju ar grupu – savā esošajā stāvoklī. Lūk, šeit es sāku saprast, kas īsti notiek.

No 1. nodarbības Maskavas kongresā, 02.05.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: