Vai sievietei nepieciešama grupa?

Jautājums: Vai, lai labotos sievietei tāpat kā vīrietim ir nepieciešama grupa? Jūs apgalvojat, ka sieviešu starpā jau no dabas nevar būt īsta draudzība.

Atbilde: Normāla draudzība nevar būt arī starp vīriešiem, jo viņu draudzība neatšķiras no puiciskās draudzības. Kas attiecas uz sievietēm, tad viņas nemāk draudzēties, jo katra no viņām ir pati par sevi. Un mēs to redzam no dzīvē notiekošā.

Taču garīgajā pasaulē gan vīrieši, gan sievietes sastopas ar vienām un tām pašām problēmām. Un nav svarīgi, ka sievietes ir vairāk atdalītas no savstarpējās saiknes vienai ar otru nekā vīrieši, kuriem vieglāk rasts savienošanos vienam ar otru, – tas tikai sākotnēji tā šķiet. Taču, kad viņi sāk iekšēji savienoties, tad redz, ka tas nav vienkārši ne vīriešiem, ne sievietēm.

Tāpēc es neieteiktu domāt, ka vīriešiem ir vieglāk veikt garīgo labošanos.

Jautājums: Vai sievietei ir vajadzīga grupa?

Atbilde: Sievietēm grupa ir vajadzīga tieši tāpat kā vīriešiem. Garīgajā sievietei jāpilda visas tās pašas darbības, ko pilda vīrietis: tā pati tuvošanās, galvojums. Garīgajā pasaulē absolūti nav nekādas atšķirības, kādā ķermenī tu atrodies. Uzskati, ka tu esi bez ķermeņa.

No nodarbības krievu valodā, 06.12.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: