Tora – Universa datorprogramma

Jautājums: Torā tiek minēti daudzi vārdi. Ko tie nozīmē?

Atbilde: Vārdi ir gematrija, tas ir, burtu un vārdu skaitliskā nozīme. Visa Tora ir matrica vai var teikt, datorprogramma, kura uzrakstīta ar gematrijas palīdzību.

Tora ir tik blīva, saspiesta, tā sevī iekļauj visus iespējamos dabas stāvokļus un ir uzrakstīta tik universālā valodā, ka to nav iespējams salīdzināt ne ar vienu no esošajām datorprogrammām.

Šī datorsistēma ir ne tikai savstarpējās saiknes, bet arī savstarpējais darbs. Sākotnēji notiek pamatsistēmas ieraksts, pēc tam seko programma, tad tās darbs visos iespējamos stāvokļos no sākotnējā līdz galīgajam stāvoklim, – tas ir, visa cilvēces vēsture, sākot no tās dzimšanas augstākajā pasaulē, nonākšanas lejup mūsu pasaulē un pacelšanās no mūsu pasaules atpakaļ Bezgalības pasaulē, ar katru individuāli un ar visiem kopā.

Citiem vārdiem sakot, tā ir pārsteidzoša iespēja, kuru savā valodā atklāja kabalisti.

Jautājums: Vai jūs uzskatāt, ka visjaudīgākais dators, kurš varētu būt izgudrots, netiks galā ar šo programmu?

Atbilde: Nē. Pirmkārt, tas nespēs šīs darbības izspēlēt, jo kaut arī tās ir uzrakstītas, tomēr mašīna nespēs tās nolasīt.

To spēs nolasīt tikai cilvēks, kurš atrodas tādā garīgajā līmenī, kas atbilst tam, ko viņš šobrīd lasa, izvēloties no visas datorprogrammas.

No TV raidījuma „Grāmatu Grāmatas noslēpumi”, 16.09.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed