Bezgalība – reāls stāvoklis

Jautājums: Kā var zināt savu likteni?

Atbilde: Saskaņā ar kabalas viedokli, zināt savu likteni nozīmē zināt savu vietu vispārējā vadības sistēmā. Ja jūs studēsiet labošanās metodiku, jūs to uzzināsiet.

Ar savām darbībām jūs sāksiet tuvoties savas dvēseles saknei un atbilstoši tam sāksiet izlabot ne tikai mūsu pasaules cilvēci, bet arī visu Universu.

Tādēļ, ka mūs ietver piecas pasaules un savstarpēji pareizi mijiedarbojoties mums tās ir jālīdzsvaro. Tas kabalā tiek mācīts apgūstot pasaules struktūru, vadības sistēmu.

Jautājums: Kā kabala definē pasauli? Vai augstākās pasaules līdzinās tam, ko mēs redzam šeit?

Atbilde: Nē, nemaz nelīdzinās. Mūsu pasaule neattiecas uz augstākajām pasaulēm un kabala to neuzskata par pasauli, mēs to tikai tā dēvējam.

Lieta tā, ka par pasaulēm dēvē tos stāvokļus, kuri no mums slēpj vienīgo reāli eksistējošo stāvokli, ko dēvē par Bezgalību.

Un tāpēc, lai mēs spētu to sajust, tajā iekļūt, ir daudz zemāki stāvokļi, kuri ierobežo Bezgalību un tādējādi sniedz mums iespēju pakāpeniski sākt to sajust. Tāpēc, ka mēs pagaidām spējam uztvert tikai ko galīgu, ierobežotu, jo tādi esam paši.

Tāpēc Bezgalību, kura mums ir dota sajust ierobežotā veidā, dēvē par pasaulēm. Pakāpeniski mēs arvien vairāk un vairāk tuvojamies plašākam stāvoklim, kas gala rezultātā mūs novedīs pie iespējas eksistēt Bezgalībā.

Turklāt, mums tā vairs neliksies kā bezgalība, jo mēs spēsim aptvert, iekļauties un saprast, kur atrodamies, tāpēc ka kļūsim tai līdzīgi.

Tas tiek sasniegts tikai tad, ja cilvēks kopā ar citām dvēselēm saplūst vienā veselumā. Tas arī ir instruments ar kura palīdzību mēs sākam līdzināties Bezgalībai un sākam to sajust.

No nodarbības krievu valodā, 08.11.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: