Jauni maksimālas peļņas avoti

Jautājums: Cilvēce maldās domājot, ka lai uzlabotu dzīvi ir nepieciešams veikt kādas darbības krīzes uzlabošanai, labojot katru problēmu.

Taču kabalisti raksta, ka labošanai pamatā ir jānotiek pavisam citā sfērā un labot nepieciešams nevis ekonomiku, bet mūsu savstarpējās attiecības?

Atbilde: Cilvēcei šodien ir jāsaprot, ka vecais modelis, saskaņā ar kuru mēs darbojāmies, pamatojoties uz katras rīcības tiešu labumu ikvienā vietā, – visa šī iepriekšējā paradigma vairs nedarbojas. To var apstiprināt jebkurš ekonomists un psihologs.

Jaunā paaudze vairs nevēlas dibināt ģimeni, nevēlas strādāt. Visas attiecības, kas pamatojas uz pirkšanu un pārdošanu, visas vecās sistēmas vairs nedarbojas. Cilvēcei jāpāriet uz jaunu paradigmu, jaunu stāvokļa uztveri un jāsāk gūt peļņu, nevis no naudas, bet gan no cilvēku savstarpējām attiecībām.

Visu noteiks mūsu savstarpējās attiecibas, tai skaitā arī mūsu materiālo, fizisko dzīvi. Tieši to mums visiem nāksies apzināties, taču pagaidām mēs atrodamies pārejas periodā.

Mūsu pienākums ir to apgūt pašiem un izskaidrot visai cilvēcei.

No nodarbības, no Rabaša raksta, 25.10.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: