Depresija – dzīves jēgas trūkuma slimība

Jautājums: Viens no mūsu klausītājiem raksta, ka viņa bērnam nav interesanti dzīvot un viņš apgalvo, ka vēlas nomirt.

Atbilde: Šodien mūsu pasaulē cilvēki sāk tiekties uz kaut ko citu, daudz augstāku nekā mūsu ikdienas dzīve. Īpaši tas ir vērojams bērnos. Iepriekš tāda problēma, kā bērnu depresija nebija. Šodien tā cilvēkiem parādās jau kopš mazotnes!

Cita lieta attiecībā uz pieaugušiem cilvēkiem un tad vēl jāņem vērā, ka aptuveni pirms 100 gadiem depresijas nebija. Tā parādījās kā kaut kāds splīns aiz garlaicības augstākās aristokrātijas aprindās.

Taču visā savā pilnībā tā izpaudās tikai mūsdienās. Turklāt šī slimību, tas ir, dzīves jēgas trūkums ir skārusi lielu cilvēku daudzumu.

Tādā veidā notiek virzība uz priekšu. Daba speciāli mūsos izraisa šādas sajūtas.

Jautājums: Cik daudz gadu nepieciešams, lai mēs sasniegtu stāvokli, kad spēsim palūkoties uz savu ķermeni kā uz kaut ko svešu, piemēram, kā uz sunīti sev līdzās?

Atbilde: Šāds stāvoklis nav atkarīgs no ieguldītā laika, ņemot vērā, ka sākot ar 21.gs., kad mūsu pasaulē ienāca kabalas zinātne, cilvēki nepārtraukti iekšēji attīstas. Tāpēc tagad nav iespējams noteikt, cik daudz laika katram būs nepieciešams. Iespējams, cilvēkam, kurš ir atnācis mācīties tagad būs nepieciešami vairāki gadi, bet tam, kurš atnāks pēc pieciem vai desmit gadiem, pietiks ar dažiem mēnešiem.

Šodien cilvēki piedzimst ar citiem garīgās enerģijas uzkrājumiem. Viņi mēneša laikā spēj uztvert tik pat daudz cik mēs vairāku gadu garumā.

No nodarbības krievu valodā, 20.09.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed