Dzīves programma, 6. daļa

Nākotnes cilvēks izgudrots Izraēlā

Jautājums: Izraēla ir vadošā valsts jaunu tehnoloģiju attīstībā. Kāda ir tās loma nākotnes cilvēka attīstībā? Vai šis cilvēks tiks „izgudrots” Izraēlā?

Atbilde: Šeit nav ko izgudrot, jo nākotnes cilvēks mūsu vidū atrodas jau daudzus tūkstošus gadu. Izraēla ir vienīgā valsts, kurai uz viņu ir patents. Visi šo metodiku mācīsies no mums, mēs ar to padalīsimies neprasot pilnīgi nekādu maksu.

Jautājums: Ja tāds altruistisks cilvēks parādītos Izraēlā, viņu taču acumirklī noēstu, jo visi ir egoisti.

Atbilde: Tāpēc tādi cilvēki sevi slēpj, taču viņi mūsu vidū ir.

Jautājums: Šodienas Izraēla tam ir pilnīgi pretēja: tajā valda atsvešinātība un savstarpējs naids. Kāpēc tieši šeit būtu jāattīstas nākotnes cilvēkam ar atvērtu sirdi?

Atbilde: Izraēlieši ir visegoistiskākie cilvēki pasaulē, tādēļ ka viņiem ātrāk par visiem ir jāsaprot un jāsajūt, cik briesmīgs ir šis stāvoklis un tas jāizlabo.

Tāpēc visa pasaule spiež uz Izraēlu. Šis spiediens no arābu valstīm, Eiropas, Amerikas, Krievijas turpināsies, celsies jauni spēcīgi antisemītisma viļņi.

Mums nāksies pārdzīvot arvien vairāk problēmu līdz brīdim, kad nonāksim pie lēmuma, ka diezgan ciest un pienācis laiks īstenot jaunu programmu, lai tālāk to nodotu visai pasaulei. Es novēlu labestīgu jauno gadu, lai mēs šajā gadā ieietu jaunā pasaulē.

No 623. sarunas par jauno dzīvi, 08.09.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: