Dzīves programma, 5. daļa

Dzīves skrējiens pārvarot barjeras

Jautājums: Tehnoloģiju attīstība tuvākajā nākotnē ļaus uzlabot visus cilvēka maņu orgānus un tos attīstīt. Briļļu vietā cilvēkam acī būs čips, viedtālruņa vietā čips ausī un smadzenēs. Vai tas sniegs cilvēcei attīstību?

Atbilde: Tādā veidā cilvēks nevar attīstīties, tas tikai dod iespēju citiem viņu vadīt. Ja dators un viedtālrunis čipu veidā implantēti manās smadzenēs, tad tām būs iespējams pieslēgties un tādējādi šīs dzīves vietā translēt kaut kādu filmu. Un es visu dzīvi gulēšu un domāšu, ka kaut kur ceļoju.

Un kā lai mēs zinām, ka mūsdienu pasaule bez visādiem čipiem smadzenēs arī nav halucinācija? Mēs dzīvojam matricā, programmā. Cilvēka attīstība var notikt nevis ārējo tehnoloģiju iespaidā, bet pateicoties tikai iekšējai tehnoloģijai. Ar kabalas zinātnes palīdzību cilvēks iemācīsies uztvert jauno stāvokli, augstāko pasauli, kura ir mūžīga un ideāla.

Šī metode atklāj cilvēkā jaunu maņu orgānu, dēvētu par mīlestību pret tuvāko, ar kuru viņš sajutīs jaunu pasauli. Mums tikai nepieciešams pārvarēt psiholoģisku barjeru. Tas ir izdarāms, jo tā nav siena, bet tikai neliels šķērslis, gluži kā barjerskrējienā. Kopā mēs spējam šo psiholoģisko barjeru pārvarēt un sākt just jaunu realitāti.

Tad mēs atklāsim, ka viss ir atkarīgs no mūsu attieksmes. Mēs varēsim no augstākās pasaules atgriezties šajā pasaulē, ja sabojāsim savu attieksmi pret citiem un varēsim no jauna tur pacelties šo attieksmi izlabojot.

Turpinājums sekos…

No 623. sarunas par jauno dzīvi, 08.09.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: