Kabala nenodarbojas ar pareģošanu

Jautājums: Raugoties no garīgās pasaules augstuma, kas cilvēci sagaida tuvākajā nākotnē?

Atbilde: Es to nevaru pateikt. Var tikai apskaust tādus cilvēkus kā Volfs Mesings, kuri spēja pareģot nākotni, taču tikai materiālajā (dzīvnieciskajā) līmenī un stāstīt par cilvēka un cilvēces nākotnes stāvokli.

Kabala tādu iespēju sniedz, bet kabalisti to neizmanto.

Taču patiesībā kabala ir gudrība, kas sniedz iespēju pārvaldīt savu nākotni, virzīt to uz labāku stāvokli. Tāpēc es nevaru paredzēt nākotni, man tā nav zināma. Es varu tikai aptuveni pateikt, kāds stāvoklis mūs gaida, taču kāds tas būs patiesībā ir atkarīgs tikai no cilvēkiem.

Kabala nodarbojas nevis ar pareģošanu, bet ar cilvēces stāvokļa vispārēju uzlabošanu un tādēļ pašlaik tā atklājas speciāli, lai virzītu cilvēci uz nākamo attīstības līmeni. Nākotnē mūs sagaida vēl daudzi attīstības līmeņi.

Mēs domājam: „Visums pastāv četrpadsmit miljardus gadu! Zeme – četrus miljardus gadu! Cilvēce – simtiem tūkstošu gadu! Mūsu laikmets – desmitiem tūkstošu gadu”. Šādi mērogi mums liekas milzīgi.

Taču patiesībā, salīdzinot ar citiem daudz lielākiem mērogiem, tas ir tikai neliels laika sprīdis. Tas pat netiek mērīts sekundēs, tāpēc ka laiks rit tikai attiecībā uz mums.

Nākotnē mūs sagaida daudzi līmeņi, kurus mums nāksies pārvarēt: mums no pašreizējā stāvokļa jāpāriet uz nākamo un no tā vēl uz nākamo utt. Kabalā tiek stāstīts par to, ka mēs izejam milzīgu pārdzimšanas ciklu. Tāpēc mums nevajag šajā līmenī īpaši kavēties, tas nemaz nav tik komfortabls.

No nodarbības krievu valodā, 20.09.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: