Vai kabalā ir mantras?

Jautājums: Vienā Krievijas pilsētā es apmeklēju vienu no jūsu grupām. Es viņiem uzdevu jautājumu: „Kāda ir jūsu prakse?” Un noskaidrojās, ka viņi gadiem pa internetu klausās jūsu nodarbības un cenšas kļūt par altruistiem.

Varētu domāt, ka citas mācības nemāca kļūt par altruistiem un mīlēt savu tuvāko kā sevi pašu. Daži studenti tajā grupā studē ilgāk par 5 gadiem un viņiem nav ne jausmas par kādu no kabalas mācības praktisko pusi. Taču es nedzīvošu mūžīgi, lai savu laiku izniekotu bezgalīgai teorijai!

Par cik es pats jau 15 gadus praktizēju dažādu mantru skaitīšanu, mani pārsteidza, ka jūsu mācībā ir tikai teorija. Katra mantra sniedz savu efektu un sajūtas, taču problēma ir tāda, ka tās visas ir savstarpēji atdalītas un nav secības no pirmās mantras līdz pēdējai.

Tāpēc gribētos cerēt, ka vismaz vienā no mācībām nav mitoloģijas un ir izteikšanas secība no pirmās pakāpes līdz pēdējai.

Atbilde: Kabalā mantru nav. Prakse izpaužas vienotībā, tajā atklājas visaptverošais pasaules spēks, tas ir, Radītājs. Nav nekādas mistikas, nekādu solījumu, nekādu savstarpēju saistību, tā ir jūsu izvēle! Ja jūsos parādās dvēseles iedīglis, punkts sirdī, tad kabala jūs pievilks, jūs tajā sajutīsiet iespēju atklāt dzīves jēgu.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: