Piekrist jaunai dzīvei

Jautājums: Kur ir tās brīnumainās durvis uz jauno pasauli, par kurām jūs runājāt? Kā tās atvērt?

Atbilde: Šīs durvis rodas, ja mēs piekrītam pieņemt jaunu dzīvi, dzīvot jaunā pasaulē.

Jautājums: Kam šeit piekrist? Ja būs labāka dzīve, tad es jau iepriekš piekrītu.

Atbilde: Problēma ir tajā, ka mums ir jāzina nosacījumi, kas mums ļaus saņemt šo jauno dzīvi. Un pats galvenais nosacījums ir saikne ar citiem cilvēkiem. Mums visiem ir jākļūst kā vienai ģimenei.

Jautājums: Ja mēs pat mazliet nevēlamies pielāgoties garāmgājējam uz ielas, tad, kā iespējams vienā mirklī kļūt par vienu ģimene?

Atbilde: Neiespējami. Taču ir metodika, kas sniedz mums spēkus, lai veidotu labas savstarpējās attiecības. Metodika sniedz mums vēlmi savienoties tā, lai starp mums izzustu visas atšķirības, it kā mēs būtu viens cilvēks ar vienu sirdi. Tas ir nosacījums, kas atver lolotās durvis.

Jautājums: Un kas man palīdzēs pārvarēt bailes un veikt šīs dramatiskās pārmaiņas?

Atbilde: Apkārtējā sabiedrība. Visi sapratīs, ka šajā pasaulē tālāk vairs nevar tā turpināties. Mūsu dzīve ir kļuvusi tik briesmīga, ka mums ir nepieciešams “jaunais gads”, jauna dzīve.

Jauna dzīve nozīmē jaunu gadu. Ja mēs izlemsim to sākt, tad spēsim atvērt durvis uz jaunu pasauli. Tad, tas tiešām būs jauns gads citādi viss turpināsies pa vecam, tikai arvien sliktāk un sliktāk.

Cerēsim, ka mēs pieņemsim šo lēmumu un varēsim novēlēt sev labu un jauku gadu. Īsta atjaunošanās ir atkarīga no mūsu kopīgā lēmuma par nepieciešamību mainīt mūsu savstarpējās attiecības. Pastāv spēks un metodika, kas ļauj veikt šīs izmaiņas un sasniegt pilnīgu apvienošanos. Ar to mēs sākam jaunu gadu – jaunu dzīvi.

No 622. sarunas par jauno dzīvi, 08.09.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: