Protekcija Radītāja atklāsmei

Jautājums: Kāds spēks radīja radīšanas programmu un ar kādu nolūku? Vai viss notiekošais mūs gatavo kaut kam nezināmam?

Atbilde: Protams! Mūs gatavo Radītāja atklāšanai mūsu pasaulē. Kabalas zinātne tam ir paredzēta, jo katram cilvēkam ir jāatklāj Radītājs.

Radītājs (ivritā „Bo – re”) nozīmē „Atnāc”/”Bo” un „Ieraugi”/”Re”. Tā mēs Viņu dēvējam, jo cilvēks atnāk un atklāj.

Jautājums: Pie kā jānonāk, lai redzētu?

Atbilde: Jānonāk pie izpratnes, pie sajūtas, pie tā, ka tu sevi attīsti ar diviem pretējiem spēkiem, starp kuriem atklāj augstāko sistēmu un tās programmas iekšējo būtību. To dēvē par Radītāju.

Tā ir vispatiesākā zinātne un tādēļ tiek dēvēta par kabalas zinātne. Pie šī atklājuma tu nonāc zinātniskā ceļā, kā jebkurā citā zinātnē.

Jautājums: Kas cilvēkam ir jādara, lai iekļūtu šajā sistēmā, šajā „datorā”?

Atbilde: Tikai jāīsteno kabalistu ieteikumi: jāapmeklē studijas, jāpilda darbības, kas cilvēkam attīsta sesto maņu orgānu, ar kura palīdzību viņš atklāj Radītāju, augstāko pasauli. Tieši tāpat kā cilvēks sajūt mūsu pasauli, viņš atklās papildu realitāti, kura mūs vada, ir mums līdzās, visu mums organizē.

Jautājums: Jūs varat man izveidot „aizsardzību”, palīdzēt iekļūt šajā „datorā”?

Atbilde: Tieši to mēs darām. Taču tev nāksies tajā ieguldīt daudz spēka: jānāk mācīties, jāpiedalās dažādās darbībās, kas attīsta tavus maņu orgānus. Tad tu caur šo pasauli sāksi sajust to sistēmu, kura tevi darbina. Tev viss ir atvērts.

Jautājums: Vai apgūstot kabalu, mēs apgūstam šo sistēmu?

Atbilde: Un tikai! To dēvē par „ Radītāja atklāsmi radījumiem šajā pasaulē” – augstākās vadības sistēmas atklāsmi katram cilvēkam, dzīvojošam mūsu pasaulē.

Jautājums: Vai kabalas zinātne ir filozofiska mācība?

Atbilde: Nē. Filozofija ir sholastiski spriedelējumi, bez jebkādiem esošiem rezultātiem mūsu dzīvē. Kabala ir ļoti praktiska zinātne. Tā cilvēkam atklāj augstāko pasauli un māca, kā pašam pareizi vadīt savu dzīvi.

No radio raidījuma 103FM, 12.04.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: