Mainīt sapni vai pilnībā pamosties?

Viss, ko mēs redzam un varam iztēloties, eksistē tikai mūsu iedomās, it kā sapnī. Taču pateicoties tam, ka paceļamies virs savām īpašībām, mēs varam pilnībā mainīt pasaules ainu.

Jautājums: Iznāk, ka mēs varam mainīt sliktu sapni pret labu?

Atbilde: Kabalas zinātnes mērķis ir pacelt mūs augstāk par šiem sapņiem, augstāk par mūsu fiziskajām sajūtām. Mēs pašreiz eksistējam zināmā sākotnējā formā, ar esošajiem uztveres orgāniem, caur kuriem modelējam kaut kādu pasaules ainu.

Taču viss ir atkarīgs no mūsu sensoriem, aiz kuriem stāv mūsu egoistiskā vēlme gūt baudu, kas nosaka mūsu pasaules veidu. Tieši tas mums ir dots. Turklāt mums ir dota kabalas zinātne – iekšējās labošanās metodika.

Ar tās pareizu studēšanas un izmantošanas palīdzību mēs varam pacelties virs savām fiziskajām sajūtām, virs savām egoistiskajām vēlmēm un pieciem maņu orgāniem.

Tādā veidā mēs it kā izejam no sava ķermeņa, kas mūs ierobežo šajā materiālajā realitātē un sākam sajust patieso realitāti – tādu, kāda tā eksistē līdz tam, kad nonāk mūsu sajūtu orgānos.

Tas nozīmē, ka mēs ienākam patiesajā pasaulē, kurā mēs redzam spēkus. Šie dažādie spēki bija mūsos un modelēja mūsos kādu pasaules ainu, gluži kā uz datora ekrāna. Taču izejot no sevis uz ārpusi, mēs sākam redzēt pašus spēkus un galvenais, varam tos ietekmēt.

Pārvarot savu egoismu, mēs varam pēc savas izvēles atainot sev citu pasauli. Jo mēs jau pacēlāmies virs sava ķermeņa un kļuvām brīvi.

No radio 103FM pārraides, 08.02.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed