Instrukcija: kā pārvaldīt dzīvi

Jautājums: Tanahā ir iekļautas 24 grāmatas: Tora, Praviešu grāmatas, Svētie raksti. Kāpēc tās dēvē par svētajām grāmatām? Vai tad uz lapām tās ar tinti nav sarakstījuši zemes cilvēki no miesas un asinīm?

Atbilde: Lieta tā, ka šie cilvēki rakstīja ne par mūsu pasauli, bet par tās vadības sistēmu. Mūsu pasaulē viss tiek vadīts no augstākās pakāpes.

Mūsu pasaule ir gluži kā dators, ko vada kāda operētājsistēma. Viss ir tās vadībā: atomi, molekulas, nedzīvā daba, augi, dzīvnieki, cilvēki.

Viss, ko mēs redzam šajā pasaulē, vada divi spēki: pievilkšanās un atgrūšanās spēks, pluss un mīnuss. Nav nekā cita! Tādēļ mums jāuzzina, kas mūs motivē, kāpēc, kā var ietekmēt spēkus, kuri mūs vada? Vai tas ir iespējams?

Varbūt tādā veidā var uzlabot savu likteni? Ja mēs jau iepriekš redzēsim, kurp tie mūs virza, tad spēsim izlabot savu nākotni. Cilvēki vienmēr ir sapņojuši uzzināt, kas viņus gaida nākotnē.

Mūsdienu cilvēce ir ieguvusi šādu spēku, un tajā pašā laikā mēs jūtamies pilnīgi bezpalīdzīgi, nesaprotot, kas mēs esam un kurp ejam. Tādēļ tieši mūsdienās mums var ļoti palīdzēt Tanaha grāmatas, jo tur ir aprakstīta visa vadības programma.

Iedomājieties, ka jūs esat saņēmis kādu mašīnu, ierīci un neko tajā nesaprotat. Un pēkšņi jums iedod instrukciju, kurā ir shēmas un rakstīts, kādā gadījumā uz kaut ko ir jānospiež, gluži kā viedtālruņa instrukcijā, kurā izskaidrots, kā tas darbojas.

Cilvēce ir attīstījusies līdz tādam stāvoklim, ka tai vienkārši ir pienākums iepazīt vadības sistēmu un tāpēc atklājas kabala.

Jautājums: Kur atrodas šī vadības sistēma?

Atbilde: Tā atrodas cilvēkā. Rezultātā mēs atklājam savu iekšējo vadības sistēmu, ar kuras palīdzību varam mainīt savu dzīvi, to citādāk virzīt. Šo vadības sistēmu dēvē par dvēseli.

Jautājums: Kā svētās grāmatas saistītas ar manī esošo vadības sistēmu?

Atbilde: Šīs grāmatas mums stāsta par šo vadības sistēmu, par tās daļām, kas atrodas mūsos. Tādēļ Tanahs ir svētā grāmata, jo tā stāsta par visas mūsu dabas un īpaši par cilvēka vadību. Ja mēs sapratīsim, par ko klāsta šī grāmata, tad vienmēr spēsim mainīt savu likteni uz labāku un sasniegt visaugstākos mērķus, citas dimensijas.

Mēs ne tikai izlabosim savu nelaimīgo dzīvi un uzlabosim savu zemes eksistenci, bet pacelsimies tādā stāvoklī, kas ir virs šīs pasaules. Tanaha grāmata ir pilna ar pārsteigumiem.

No 507. sarunas par jauno dzīvi, 22.01.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: