Kā iejaukties savas dzīves kodā?

Jautājums: Vai es varu iejaukties augstākās vadībās kodā, kurš nonāk pie manis burtu veidā? Jebkurā citā sistēmā, ja es rakstu kodu, tad nosaku, kā uzvedīsies šīs sistēmas materiāls, kādi procesi notiks…

Atbilde: Šajā kodā ir ierakstīts viss. Taču tajā pašā laikā tajā ir intervāli, kur tu vari ielikt savu reakciju. Proti, tu nekusties akli kā robots, kuram nav savas brīvās izvēles, pakļaujoties šiem nemainīgajiem likumiem, šiem spēkiem, kas tevi vada.

Tu pieņem šo programmu, kura darbojas tevī, taču tā atstāj tev vietu tavai neatkarībai.

Tieši tas no tevis tiek prasīts, lai tu zinātu šos burtus un ievietotu tos pareizā veidā tajās tukšajās vietās, kuras tev atstāja, drukājot tekstu uz rakstāmmašīnas.

Šīs vietas tev ir jāaizpilda ar saviem burtiem – tā, lai kopā ar teksta Autoru jūs strādātu unisonā, palīdzot šai programmai pareizi un labi attīstīties, saskaņā ar Viņa un tavu vēlmi.

Jautājums: Tātad burtus var iedalīt divās atsevišķās daļās:

  1. burtos, kas iezīmogoti manī, kuri nosaka, kas ar mani notiks;
  2. burtos, kurus pievienoju es pats, kad izzinu šo burtu gudrību, sāku aktīvi piedalīties šajā procesā un šos burtus rakstu pats.

Tas nozīmē, ka es mācos valdīt pār to, kas notiek ar mani, manā realitātē?

Atbilde: Pareizi. Jo, ko nozīmē tukšās vietas šajā tekstā, šajā programmā? Tev no augšienes tiek doti divi spēki – saņemšanas spēks un atdeves spēks, lai tu tos savienotu vienu ar otru tā, lai tekstā aizpildītu atstarpes.

No 479. sarunas par jauno dzīvi, 21.12.2014.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: