Kas gaida pasauli 2015. gadā?

Viedoklis: Planētā iestājies „īstenības atklāsmes un cilvēces apgaismības” periods. Tas ir Plutona periods. Tas sākās 2014. gadā un beigsies 2016. gadā. Plutons simbolizē nāvi un atdzimšanu, apvērsumu masu apziņā.

Ar to būs saistīti neizsmeļamu enerģijas avotu, supravadītspējas, globālās saiknes atklāšana. Tas viss radikāli izmainīs cilvēces dzīvi un pasaules kārtību. Cilvēce stāv uz laikmeta sliekšņa, ko var nosaukt par Apokalipsi, kad notiek vecās pasaules kārtības sabrukums un dzimst pilnīgi jauna pasaule. Vārdu „Apokalipse” var tulkot kā „īstenības atklāsme”.

Mūs gaida cilvēces apgaismības periods, kad no cilvēku acīm kritīs miglas plīvurs. Protams, šādu apziņas apvērsumu pavada būtiski politiskie un ekonomiskie lēmumi, tiek īstenotas spilgtas un galvu reibinošas idejas, un rodas harizmātiskas personības.

Replika: Planēta ir ienākusi „ īstenības atklāsmes un cilvēces apgaismības” periodā – kabalas zinātne tam pilnībā piekrīt. Taču tas sasniedzams nevis pateicoties lieliem zinātnes un tehnoloģiju atklājumiem, bet gan cilvēkam mainoties garīgi.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed