Viss jau ir iepriekš noteikts

Pētījums: Izrādās, ka dzīvības pastāvēšana uz jebkuras Visuma planētas, tai skaitā arī uz Zemes, ir pretrunā varbūtības teorijai.

Šodien mums ir zināmi vairāk kā 200 parametri, kuri nepieciešami, lai planēta varētu uzturēt dzīvības pastāvēšanu. Visi šie parametri ir ļoti precīzi jāievēro – citādi viss sabruks.

„Ja netālu nebūtu masīvā planēta tāda kā Jupiters, kuras gravitācijas pievilkšanās spēks novirza uz sevi asteroīdus, tūkstošreiz vairāk asteroīdu kristu uz planētu Zeme” – teikts rakstā.

Taču mēs eksistējam. Vai visi no šiem daudzajiem parametriem varēja kļūt ideāli tikai nejauši? Astrofiziķi ir noskaidrojuši, ka četru pamatmijiedarbību (gravitācijas, elektromagnētisma, stiprās kodolenerģijas un vājās kodolenerģijas) spēks tika iepriekš noteikts niecīgā sekundes daļā pēc Lielā Sprādziena. Ja kāds no šiem lielumiem būtu mazliet citādāks, Visums nevarētu pastāvēt.

Replika: Augstākā saprāta pastāvēšana ar iepriekš noteiktu radīšanas plānu, radījumu vadības sistēmu – nenoliedz radījumu brīvo gribu. Kabala atklāj Radītāja dabu un visu to, ko Viņš ir izveidojis, lai ļautu katram cilvēkam sasniegt izzināšanas virsotni, mūžību un eksistences pilnību.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: