„Atļaujiet iepazīties – Daba”

Jautājums: Jūs sakāt, ka cilvēks kā dabas augstākais posms, rada milzīgu iespaidu uz visiem tās procesiem. Tādā gadījumā, vai ir iespējams jau iepriekš paredzēt katastrofu, kas līdzinātos nepāliešu sniega vētrai?

Atbilde: Atkarībā no mūsu attīstības līmeņa. Ja mēs iekļaujamies dabā un atklājam tās iekšējos spēkus, tās kopējo procesu, tās sistēmu un tās mērķi, tad nešaubīgi redzam notikumu saistību – ne tikai mūsu pasaulē, bet arī daudz augstākās pasaulēs. Daba aptver visu realitāti, tostarp arī to, kas patlaban no mums ir slēpta.

Jautājums: Vienmēr ir bijuši cilvēki, kuri ir spējīgi sajust citu uztverei nepieejamo. Piemēram, vēl šodien armija apvidū izmanto beduīnu pēddziņus, kuri pēc „netveramām” pazīmēm spēj atpazīt vairāk nekā parasts cilvēks. Tomēr nepāliešu katastrofa pārsteidza nesagatavotus pat vietējos iedzīvotājus, kuriem aiz muguras ir vairāku paaudžu pieredze. Arī viņi nesajuta briesmu tuvošanos. Kāpēc?

Atbilde: Mēs tuvojamies tādam laikmetam, kad cilvēkam nāksies iepazīt dabu un uzņemties tās vadību. Tomēr šodien mēs uz to vēl netiecamies, un tā rezultātā beduīni, himalajiešu šerpas un citi „dabas zinātāji” zaudē savu spēju to „nolasīt”.

Šajā laika posmā mums ir jāiekļūst dabas jaunos dziļumos, jāatklāj tās programma un mērķis, jāsaprot tās attīstība. Ar to kavējoties, mēs neizzinām daudz lielākus spēkus, un kļūstam bezpalīdzīgi…

Jautājums: Kas ir šis jaunais dabas dziļums?

Atbilde: Tas ir līmenis, kuru lai izzinātu, ir nepieciešama kabalas zinātne. Tieši tādēļ tā šodien atklājas.

Kabala mūsos attīsta jūtīgumu pret kopējo, visaptverošo Dabas spēku. Ja tautas „dabas zinātāji” kādreiz atklāja šī Dabas spēka atsevišķus spēkus, tad šodien šīs spējas pārstāj darboties, jo arvien spilgtāk sāk izpausties vispārējais, globālais spēks.

Tas pauž savu iedarbību caur nedzīvo, augu un dzīvnieku dabu, bet galvenais – caur cilvēkiem, tajā līmenī, kas nepieejams karsto tuksnešu, sniegoto kalnu vai neskarto mežu „bērniem”. Viņiem zināmās dabas aprises iezīmējas kā visa universa Dabas viens veselums…

Jautājums: Kā lai saņem no tās pozitīvu reakciju?

Atbilde: Mēs nesaņemsim no Dabas pozitīvu reakciju, kamēr neiepazīsim visu sistēmu. Uz to mums jātiecas un tieši tad cilvēkiem būs nepieciešama kabalas zinātne. Tāpēc, ka tā mums atver acis uz sistēmu – un tad mēs redzam, kā pareizi tajā iekļauties. Ja katru sekundi mēs rūpēsimies par līdzsvarotību ar Dabu, tad viss nomierināsies, sakārtosies un mēs iegūsim pārliecību par labu un mierīgu dzīvi.

No 447. sarunas par jauno dzīvi, 21.10.2014.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: