Mana mīļotā pasaule

Kongress Čīlē, 2. nodarbība

Jautājums: Ja es izlaboju savu realitātes uztveri, tad, kur notiek izmaiņas – individuāli manī vai visā apkārtējā pasaulē?

Atbilde: Visas izmaiņas notiek tikai cilvēkā. Tu nekad neredzi to, kas atrodas ārpus tevis. Tavā galvā ir ekrāns, uz kura attēlojas visa šī pasaule.

Ja gribi tā redzēt patieso realitāti, tad nepieciešams sasniegt mīlestību pret visiem. Tad viss universs pārvērtīsies vienā vienkāršā gaismā. Nebūs cilvēku un šīs pasaules, paliksi tikai tu, ietverts baltas gaisma okeānā, tas ir, tikai tu un Radītājs.

Kas esam mēs visi, izņemot tevi? Mēs – tā ir tavu neizlaboto īpašību demonstrācija, kuras tev ir jāizlabo, lai kļūtu līdzīgs Radītājam. Ja tu iemīlēsi katru no mums un visus kopā kā sevi pašu, tas nozīmēs, ka tu izlaboji sevi un tad mēs izzudīsim. Mūsu vietā tu sajutīsi gaismu.

Ja tu mīli citus kā sevi pašu, tad ar to tu novērs visas atšķirības pasaulē. Patiesībā tajā nav dažādo krāsu: zila, melna, balta, sarkana, nav tā daudzuma krāsu un sakņu, ko mēs dzirdam, augšas un lejas, labās un kreisās puses, cilvēki, dzīvnieki – nav nekā.

Pakāpeniski,  pēc tam, kad tu sāc mīlēt, visa pasaule sāk zaudēt visas savas raksturīgās īpašības, visas daudzveidīgās formas. Ja mīli, tad neredzi mīļotajā dažādās īpašības, jebkādas nianses – viss viņā šķiet labs! Šāda pasaules uztvere mums ir jāsasniedz, līdz viss kļūs absolūti balts.

Tāpēc, ka mēs visu jūtam savā vēlmē gūt baudu, kura pastāvīgi vērtē, kas tai nāk par labu, kas par sliktu. Pasaule taču dalās tikai pēc šī principa: vairāk vai mazāk par labu tavam egoismam. Tā parādās visas skaņas, garšas, cilvēki, dzīvnieki, augi, akmeņi – tas viss iegūst veidolu tavā vēlmē gūt baudu.

Taču tiklīdz tu sāc attiekties pret visu pasauli ar mīlestību – visas atšķirības izzūd, un visa pasaule pārvēršas baltā gaismā. Tas tiek dēvēts: „Visus noziegumus (tas ir, visas atšķirības) pārklās mīlestība”!

No 2. kongresa nodarbības Čīlē, 30.07.2014.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed