Babilonas noriets, 5. daļa

Mūsdienās, ir beidzies lineārais egoistiskās attīstības process, un mēs no jauna esam savienojušies laikmetīgā izskata Babilonā, izveidojot globālu tīklu apkārt visai Zemei. Babilona ir vērsusies plašumā pa visu pasauli.

Kopīgais egoisms, kurš valda pār visiem, ir šodienas Nimrods. Tagad tikai vajag, lai atnāktu Ābrams un teiktu: “Ir izeja”. Jo visi pārdzīvo milzīgas bailes – no tā, ka var iznīcināt viens otru, vienkārši aprīt. Taču galvenais – bezizeja: tu dzīvo un neieredzi šo savas eksistences faktu.

Jautājums: Tomēr senos laikos Ābramu sadzirdēja tikai pieci tūkstoši cilvēku…

Atbilde: …Tie, kuri pārdzīvoja bezizejas stāvokli un tajā pašā laikā – tieksmi rast dzīves jēgu. Un tagad šī tieksme ir ļoti tuvu cilvēku apziņai un daudziem jau rodas. Nav sagadīšanās, ka depresija ieņem vienu no pirmajām vietām izplatītāko slimību sarakstā.

Pietrūkst tikai Ābrams, jo par Ābramu patlaban ir jābūt visai Izraēlas tautai. Sākotnēji Ābrama grupa rādīja piemēru visai cilvēcei: “Lūk, ko mēs varam sasniegt”. Mūsdienās Ābrama grupa visiem ir ļoti negatīvs piemērs. Tik lielā mērā, ka attiecīgi savai nevarēšanai demonstrēt pozitīvu piemēru, tā izsauc visas cilvēces naidu. No tā arī izriet antisemītisms.

Ebrejus neapzināti neieredz, jūtot, ka viņiem ir jānes prieks, laime un atbrīvošanās, jāparāda ceļš. “Mums kaut kas mums no viņiem ir jāsaņem, taču pretēji tam viņi nes mums ciešanas, nelaimes, mūsu dzīves nabadzību…”

Protams, tīri egoistiskā, primitīvā līmenī, Izraēlas iznīcināšana dažiem izskatās kā problēmas risinājums: “Nebūs ebreju – nebūs ļaunuma”.

Patiesībā lieta tā, ka caur ebrejiem tautās tagad nāk ļaunums. Ne jau viņi ir ļaunums, tas nāk tieši caur viņiem, turklāt viņi paši nezina iemeslu.

Tādā veidā tautas parāda, ka ir atkarīgas no ebrejiem, no šīs mazās Ābrama grupas. Sanāk, ka viņi ir stiprāki par visiem septiņiem miljardiem. Un, ja ebreji mainīsies no negatīvā uz pozitīvo, tad cilvēce no viņiem varēs saņemt “dzīvības eliksīru”.

Lūk, pie tādas sapratnes ir jānoved pasaules tautas, pareizi viņos noformējot antisemītismu, paskaidrojot, kādēļ tas ir tāds.

Jautājums: Paskaidrot, kāpēc viņi nemīl ebrejus?

Atbilde: …Un kā var pareizi šo spēku izmantot. Jo tas mostas viņos instinktīvi, dabiski. Un tāpēc pat tautas, kuras vispār nav saistītas ar ebrejiem, viņus neieredz.

Tas viss ir jāpaskaidro Izraēlas tautai un pasaules tautām, un situācija ir jāsakārto, vienotā sistēmā.

Turpinājums sekos…

No TV raidījuma “Babilona vakar un šodien”, 4.daļa, 27.08.2014.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: