Ko sēsi, to pļausi

Kongress Bulgārijā, 4. nodarbība

Jautājums: Pašlaik visā pasaulē notiek kari. Vai to var apturēt ar kabalas studiju palīdzību?

Atbilde: Kabala nerada brīnumus. Ja tikai spēsim kabalas zinības pielietot attiecībā pret sevi tā, lai augstākā gaisma, kas aizpilda Augstāko pasauli, sāktu caur mums aizpildīt arī mūsu pasauli, ja mēs pielīdzināsimies pēc savas struktūras un vienotības augstākiem elementiem, tad arī mūsu pasaulē sāks ieplūst augstākā enerģija.

Šī enerģija izplūdīs mūsu pasaulē un savienos visus atdalītos, antagonistiskos mūsu pasaules elementus vienā vienotā sistēmā. Tad mēs redzēsim mūsu pasauli pārpildītu ar labsirdību, savstarpējo saikni un sastarpēju palīdzību.

Pie šāda stāvokļa mums ir jānonāk. Tāpēc mums atklājas kabalas zinātne, jo tikai pateicoties tās realizācijai mūsos, mēs spēsim sasniegt pasaules mieru.

Tam ir jānotiek burtiski tuvāko desmitgažu laikā. Mēs to redzam atbilsoši tam tempam, kādā pasaule attīstās.

Kamēr nesāksim piesaistīt mūsu pasaulē augstāko enerģiju, atdeves un mīlestības īpašību, kuru mēs kultivēsim mūsu grupās, pasaule turpinās grimt arvien ļaunākos, sliktākos stāvokļos: kari, ciešanas, milzīgi ekoloģiski satricinājumi kosmiskā mērogā. Mūsu nelīdzsvarotība ar Dabu izraisīs visas iespējamās kataklizmas visos līmeņos.

Šajā ziņā nav ļauna vai laba spēka darbības attiecībā pret mums. Mēs paši ar savu nelīdzsvarotību, sliktām attiecībām starp mums un apkārtējo pasauli izraisām visu pārkāpumus. Tāpēc neko darīt: ko sēsi, to pļausi.

No Bugārijas kongresa 4. nodarbības, 11.07.2014.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: