Punkts, no kura Radītājs nāk mums pretim

Jautājums: Kā cilvēkam atklājas, ka Radītājs viņam patiesībā palīdz?

Atbilde: Cilvēks noskaidro, ka Radītājs palīdzēja viņam visās situācijās – gan sliktajās, gan labajās. Protams, viņš to uzreiz neapzinās. Taču galvenais, ka Radītājs tāpat piedalījās visos viņa lēmumos, visās domās un it kā kļūdās. Tas viss tika sagatavots un paredzēts no augšienes.

Eksistē tikai viens punkts, kas radīts no nekā (ješ mi ain) un Radītājs, kurš šo punktu ir radījis. Nekas cits vairāk netika radīts, izņemot šo un tagad Viņš sevi atklāj attiecībā pret šo punktu, kas radīts no nekā.

Tātad, Radītājam ir jāvelta sevi šim punktam, kas radīts no nekā, lai šis punkts kļūtu tāds pats kā Viņš: sasniegtu to pašu sapratni, apziņu, sajūtas – izzinātu Viņu visu. Atbilstoši tam, cik lielā mērā šis punkts atklāj Radītāja plānu, tas paceļas augšup, mērojot 125 pakāpes.

Šis darbs tiek realizēts, pateicoties tam, ka cilvēks iekļaujas grupā. Galvenais darba rezultāts ir Augstākā spēka vienīguma izzināšana. Augstākais spēks mums ir sagatavojis visu mūsu ceļu un mūsu sajūtas tajā.Tas nosaka visus augšupejas posmus, visus veidus un radīšanas nodoma izzināšanas dziļumu.

Katrā etapā mēs atklājam tikai nodomu. Tas ir izejas punkts, no kura Radītājs nāk mums pretim. Un iespējams, cilvēks spēs atklāt radīšanas nodomā pat tādus stāvokļus, kas bija vēl pirms viņa radīšanas akta.

No sagatavošanās nodarbībai, 20.02.2014.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed