Apziņas ietekme uz DNK

Pētījums: Atklājumi ģenētikā ļauj pieņemt, ka organisma ģenētiskie kodi var atrasties ne DNK molekulā. Tad, kad pētnieki apstaroja DNK paraugu ar maigu lāzeri, viņi atklāja, ka DNK pievelk un kā švamme uzsūc sevī gaismu, un saglabā tās fotonus spirāles veidā.

Esam pieraduši uzskatīt, ka pašu gaismu saglabāt nav iespējams, tikai ja pārvērst tās enerģiju citās formās, piemēram, augu zaļajā hlorofīlā. Izrādījās, ka gaismu var izmantot kā uzturu, kas uzglabāsies DNK kā neaizskarama rezerve.

Tālāk: zinātnieki novāca DNK molekulu un vietā, kur tā iepriekš atradās, gaisma turpināja griezties spirālveidā, lai gan DNK tur fiziski vairs neatradās. Kādam neredzamam spēkam nebija nepieciešama DNK molekula. Vienīgais racionālais zinātniskais izskaidrojums – pastāv enerģētiskais lauks, kurš ir vienots ar DNK molekulu, it kā DNK molekulai būtu enerģētiskais dubultnieks.

Dubultniekam ir tāda pati forma kā fiziskai molekulai, taču ja noņemt DNK, dubultnieks paliek turpat, kur iepriekš atradās molekula. Lai turpinātu darbu – saglabāt redzamo gaismu – pat nav nepieciešama DNK molekula. Fotonus notur uz vietas gaisma.

Cilvēka ķermenim ir triljoni DNK molekulu. Visam jūsu ķermenim ir jābūt enerģētiskajam dubultniekam. Tas saistīts ar teorijām un novērojumiem par informācijas lauka esību, kas mūsu šūnām diktē, ko darīt. Tātad vissvarīgākais DNK molekulas darbs ir saglabāt gaismu gan fiziskajā ķermenī, gan arī ķermeņa enerģētiskajā dubultniekā.

Tad, kad eksperimentētāji atvēsināja fantomu, gaismas spirāle izzuda, taču no jauna atgriezās pēc 5 – 8 minūtēm. Apkārtējā gaisma no jauna organizējas unikālā DNK spirālveida ieliekumā, kas paliek redzams vēl 30 dienas.

Pētījums: DNK reaģē uz apziņas iedarbību, mūsu domas vairākas reizes pastiprina cilvēka DNK procesus. Cilvēkiem ar harmoniskiem viļņu izstarojumiem ir visspēcīgākā spēja mainīt DNK struktūru, turpretī uzbudināti cilvēki rada nenormālu novirzi ultravioletajā gaismā, kuru DNK absorbē. Turklāt 310 nanometru viļņa garumā, kas tuvs Popa lielumam (380 nanometri), viļņa garumam, kas spēj izraisīt vēzi. Dusmīgs cilvēks lika DNK stiprāk saķerties savienošanās laikā.

Cilvēku apzināts nolūks var savienot vai atvienot DNK attālumā starp Kaliforniju un Maskavu. Enerģijas galvenā īpašība, kas spēj radīt harmoniju smadzeņu viļņos un ietekmēt DNK, ir starojums, kas nāk no sirds.

Praktiski tika iegūts mikrobioloģisks pierādījums, ka mūsu domas ir spējīgas reāli veidot fiziskas un ķīmiskas izmaiņas DNK molekulas struktūrā, to savienot vai sašķelt, tāpat arī tika atklāta saikne starp dusmu pilnām domām un vēža audu veidošanos.

Pētījums: Aptuveni tūkstots gēnu mainās sociālā statusa izmaiņu ietekmē. Izmaiņas gēnu līmenī izrādījās tik lielā mērā atkārtojamas, ka zinātniekiem izdevās atrisināt apgrieztu uzdevumu – paredzēt cilvēka sociālo statusu pēc viņa asins analīzes.

Replika: Visi šie pētījumi norāda uz pilnīgu pasaules savstarpējo saikni, kas darbojas kā integrālā sistēma, kuru mēs pastāvīgi ietekmējam tieši ar savām domām un nolūkiem!

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: