Ārpus laika un izplatījuma

Paziņojums: Izraēlas fiziķi Elijs Megidišs un Hagajs Aizenbergs no Jeruzalēmes universitātes pētījumu rezultātā pierādīja, ka starp dažiem fotoniem ir iespējams izveidot kvantu saikni, kas nav atkarīga no laika un telpas. Tas nozīmē, ka ir iespējams savienot divas daļiņas, kas atrodas bezgalīgā attālumā viena no otras un kuras pat neeksistē vienlaicīgi.

Praktiskās pielietošanas sfērā šis atklājums var radīt revolūciju mūsdienu komunikāciju jomā. Ir iespējams radīt dažus fotonus, kuriem ir kvantu saikne, pat ja tie neeksistē vienā un tajā pašā laikā, tos var atdalīt gan laiks, gan izplatījums.

Replika: Mēs arvien vairāk pietuvināmies robežai, kas atdala mūs no augstākās pasaules, kas atrodas ārpus laika un telpas, taču, nonākot pie augstākās pasaules robežas, zinātne būs spiesta apstāties, par cik tālākam ceļam būs nepieciešams cits saprāts, kuru cilvēks spēs iegūt, ja mainīs savas egoistiskās īpašības uz altruistiskajām. Tādā gadījumā viņš spēs saprast augstākās pasaules darbības, kas aprakstītas kabalas zinātnē.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: