Pieņemt dabas izaicinājumu

Jautājums: Kā cilvēciskās smadzenes papildina zaudētās jūtas un sajūtas, kuras kādreiz  mums bija dotas no dabas?

Atbilde: Smadzenes to nespēj kompensēt. Tādā veidā strādā Augstākā vadība. Jūs domājat, ja mēs esam radījuši laboratoriju, kas pārbauda visus mūsu fiziskos parametrus un sniedz kādu rezultātu par mūsu relatīvo veselību, tad ar to ir pietiekami? Ja mēs dzīvotu normālā vidē, mēs neslimotu un mums nebūtu nekādu lieku vajadzību.

Citiem vārdiem, tas viss iekļaujas vispārējā sistēmā, vispārējā programmā un cilvēks izjūt ciešanas visos līmeņos un visas šīs ciešanas ir kā izaicinājums, kas viņam ir jāpieņem, lai sevi izlabotu.

Jautājums: Kādā veidā mūsu smadzenes var mums palīdzēt iziet uz jaunu līmeni – līmeni „Cilvēks”?

Atbilde: Lieta tāda, ka arī mūsu vēlme, īpaši vispārējā vēlme sevi piepildīt – egoisms un mūsu smadzenes strādā kopā tikai tajā virzienā, lai sniegtu cilvēkam baudu. Turpretī mums ir jau apzināti jāvada mūsu vēlmes un prāts, lai uzzinātu, kādā veidā mums patiešām ir vērts baudīt saskaņā ar cilvēka misiju. Tāpēc, ka Cilvēks ir tas, kas līdzinās Radītājam. Ādams – no vārda „līdzīgs Radītājam”, tas ir, vispārējai Dabai. Mums ir jānoved sevi līdz absolūtam līdzsvara stāvoklim, sākot tieši no visaugstākā līmeņa, tad iestāsies kārtība arī zemākajos līmeņos.

Ja tuvākajā nākotnē mēs uzsāksim sevi labot Ādama līmenī, līmenī Cilvēks, tad, pirmām kartām, atjaunosim savu savstarpējo vienotību, lai šajā līmenī pielīdzinātos dabai – ienāktu homeostāzē, līdzsvarā, harmonijā ar dabu. Tas nozīmē atrasties savstarpējā harmonijā, pildot likumu „mīli savu tuvāko kā sevi pašu”.

Dabiski, ka tādā gadījumā mēs sāksim saprast un realizēt mūsu zemākos līmeņus: nedzīvo, augu un dzīvniecisko – cilvēkā un apkārt cilvēkam. „Ādams” – kā visaugstākais mūsu līmenis, mums diktēs, ko nepieciešams darīt. Attiecīgi mainīsies mūsu dzīves veids: uzturs, mūsu savstarpējās attiecības, sabiedriskie un masu informācijas līdzekļi.

Pasaule izmainīsies tik lielā mērā, ka mēs no jauna visos līmeņos (nedzīvajā, augu, dzīvnieciskajā) iegūsim to, ko esam zaudējuši un pat vairāk par to un visos līmeņos nonāksim līdz pilnīgai harmonijai. Cilvēks jutīs, vai var, pieņemsim, dzert ūdeni, atkarībā no tā, kas viņam to ir pasniedzis, no kāda avota tas nāk – pilnībā, līdz pat pašai šī dzēriena saknei.

No TV raidījuma „Nākotnes medicīna”, 3. daļa, 07.04.2013.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: