Fiziķi: Visums ir gigantiskas smadzenes

Viedoklis: Ideju par Visumu kā „gigantiskām smadzenēm” zinātnieki piedāvāja jau gadu desmitiem. Taču tagad fiziķi var sniegt pierādījumus. Visums var augt kā gigantiskas smadzenes, ar elektriskajiem lādiņiem starp smadzeņu spoguļšūnām, kas līdzinās galaktikas formai, kas izvēršas plašumā.

Datormodelēšanas rezultāti parāda, ka dabiskā augšanas dinamika, sistēmu attīstības ceļš ir viens un tas pats dažādiem tīklu veidiem, vai tas būtu Internets, cilvēka smadzenes, vai arī Visums kopumā. Rezultātā zinātnieki apgalvo, ka Visums patiešām attīstās kā smadzenes. Pētījums paceļ nopietnus jautājumus par to, kā Visums darbojas.

Replika: Visas pasaules iekārtotas atbilstoši vienotai AVAJa sistēmai – 4 līmeņu attīstībai. Viss un katra tās daļa. Absolūtās atdeves vienotais spēks valda visā sistēmā, vada to un nosaka visu, tostarp arī mūsu likteni. Mainot sevi, mums ir iespēja ikreiz iet „kopsolī” ar tās attīstības gaitu un tādā veidā justies komfortabli. Pie tam, jau iepriekš nosakot nākamos stāvokļus un, mainot sevi, tos uztvert nevis kā ciešanas nesošus, bet kā vēlamus. Tas arī ir Kabalas zinātnes uzdevums.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: