Ārpus laika

No sarunas, kas notika maltītes laikā pirms kongresa sākuma Vācijā

Jautājums: Kas radīja Radītāju?

Atbilde: Mēs eksistējam pasaulē, kurā ir sākums, beigas, laiks, ierobežojums, izplatīšanās – tas ir, izmaiņas. Turpretī garīgā pasaule, pat vismazākā tās pakāpe, ir pilnība. Pilnība nevar mainīties, tai nav sākuma un beigu. Tāpēc jautājumam par to, kas norisinās garīgajā pasaulē, nerunājot jau par Radītāju, nav jēgas. Tur nekas nemainās.

Viss mainās tikai mūsu pasaulē un mainās tikai no pirmā punkta līdz pēdējam: no Bezgalības pasaules stāvokļa, kurā mēs atrodamies embrija attīstības formā, līdz tam pašam stāvoklim Bezgalības pasaulē, kurā esam pilnīgi izlaboti. Visā garīgajā pārvērtībā tikai maza šī ceļa daļiņa – mūsu pasaule – ir pakļauta izmaiņām. Turpretī viss pārējais nemainās, tur valda mūžība, pilnība, tur nepastāv laiks.

Šodien par to jau runā gan fiziķi, gan psihologi. Tāpēc nav nozīmes spriest par to, kas radījis Radītāju un vai iepriekš kaut kas ir pastāvējis, vai nē.

Ceru, ka tuvākajā laikā mēs ar jums pieliksim vajadzīgos pūliņus un jūs sajutīsiet, ko nozīmē „ārpus laika”. To mēs studējam Zoar Grāmatā un „Ievadā Zoar Grāmatai”. Tas tika aprakstīts pirms vairāk kā diviem tūkstošiem gadu. Kabalisti jau tad atklāti rakstīja par to, ka laiks nepastāv, ka garīgā pasaule atrodas ārpus laika kategorijas, ka mūsu patlaban esošā uztvere ir maldīga. Patiesībā pasaule atrodas „matricā”, pilnīgi citā dimensijā, kur nav laika, izplatījuma, pārvietošanās.

Tas, kas šķiet atrodamies ārpus manis, patiesībā atrodas manī. Mēs ar jums augam un līdz ar to visu redzēsim.

No sarunas, kas notika maltītes laikā pirms kongresa sākuma Vācijā, 22.08.2013.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: