Viss notiekošais mums nāk par labu

Viss notiekošais mums nāk par labu. Visas apslēptības, tiesas, problēmas demonstrē mums tieši tās vietas, kurās patreiz jāpieliek pūles, esošajā momentā, lai varētu virzīties uz priekšu. Tāpēc vispirms jāpapūlas izkopt pareizu uztveri attiecībā uz visu realitāti.

Viss, ko mēs redzam, ir mūsu personīgie trūkumi, mūsu iekšējā pasaule, kas atklājas šādā pasaules ainā. Tāpēc visapkārt mēs redzam tikai negatīvo. Turpretī, ja vēlies pareizi izmantot katru atklāsmi, tad tev ir jāpaceļas virs katra stāvokļa ar ticību augstāk par zināšanām, lai caur šo acij redzamo pasaulīgo realitāti, pacenstos saskatīt pilnības ainu: Bezgalības pasauli.

Ja tu atcelsi savu negatīvo attieksmi pret realitāti un pievērsīsies tai pozitīvi, tad tās ainas vietā, kas tev paveras esošajā momentā, tu redzēsi gaismu, kas ietērpjas vēlmēs.

Galvenais, attaisnot stāvokļus, caur kuriem tevi ved, saprotot, ka tie visi tev doti, lai tos pārvarētu un atrisinātu, ka tos sūta Radītājs ar vislabsirdīgākajiem nolūkiem, lai tos izejot, tu mainītu savu attieksmi. Nekas nav jāmaina, izņemot attieksmi. Attieksmes, proti, nolūka mainīšana, maina visu realitāti.

No sagatavošanās nodarbībai, 05.03.2013.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed