Klimats uz Zemes mainās

Viedoklis: Klimats uz Zemes ir mainījies. Naftas platformas sprādziena rezultātā, 2010. gada 20. aprīlī notika naftas noplūde Meksiskas jūras līcī. Urbuma bloķēšanas laikā 480 milj. barelu naftas nokļuva okeānā un izjauca silto Golfa straumi, kura nosaka laika apstākļus Ziemeļu puslodē. Aukstā Kurosavas straume, kuras iedarbība kompensēja Golfa straumi, palēnām sāk „apsaldēt” Eiropu.

Tā visa rezultātā, periodā līdz 2025. gadam, vasarā iestāsies karstums, turpretī ziemā –aukstums un mūžīgais sasalums izplatīsies līdz pat Parīzei un Romai. Sibīrijas upju notece Ziemeļu Ledus okeānā atdursies ledus zonā un divu-trīs gadu laikā applūdinās sibīrijas zemienes, pārvēršot tās milzīgos purvos. Sahāra un Ziemeļāfrika, kā senās Grieķijas un Ēģiptes laikā, pārtaps par mežiem. Daži zinātnieki pareģo, ka, Saules darbības krituma rezultātā, jau 2014. gadā iestāsies mazais ledus laikmets.

Replika: Vienotās Dabas nedzīvā, augu, dzīvnieciskā daļas ir pilnībā savstarpēji saistītas un tikai cilvēka uzvedība nosaka Dabas stāvokli. Ja cilvēka uzvedība sāk pielīdzināties Dabai, tad izraisa milzīgu pozitīvu efektu, tāpēc ka cilvēks, paceldamies pāri Dabai, ja ar sava egoisma izlabošanu sasniedz ar to līdzību, tad kļūst par visaugstāko Dabas spēku un visas Dabas sistēmas apvienojas, līdzsvarojas un bagātinās.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: