Uz jauno pasauli – ar kvalitatīvu lēcienu

Mēs nevaram runāt par konkrētu nākotnes sabiedrības tēlu, jo tas pastāvīgi mainīsies, transformēsies.

Līdz ar audzināšanu, līdz ar dabisko, nepiespiesto visas megapolises reorganizāciju izzudīs nevajadzīgie uzņēmumu, ražošanas atkritumi, pārtrauksies apkārtējās vides piesārņošana.

Pakāpeniski atmirs viss liekais, gluži kā iztek visi liekie tauki, kuri nevienam nav vajadzīgi, tie tikai kaitēja gan patērētājiem, gan ražotājiem un arī ekoloģijai. Savā dzīvē un patēriņā mēs kļūsim optimāli, racionāli. To diktē tikai mūsu pareizā mijiedarbība. Tāpēc visa pamatā ir tikai integrālā audzināšana.

Šāda transformācija būs pastāvīga. Attiecīgi tam, kā mēs arvien vairāk un dziļāk nodarbosimies ar savstarpējo „iekļūšanu” viens otrā, savstarpējo apvienošanos, integrāciju, savstarpējo galvojumu, kad ikviens pūlēsies jebkādā veidā iekšēji atbalstīt citus, tad kļūs redzams, ko un kā darīt.

Sakarā ar to, ka tiks slēgts vairums nelietderīgu uzņēmumu, atbrīvosies milzīgi cilvēciskie resursi, laiks un spēki. Cilvēkiem būs daudz brīva laika, un viņi nodarbosies tieši ar to, ka iekļausies integrālajā audzināšanā, savstarpējā apkalpošanā.

Tādā veidā praktiski izzudīs visa mūsdienu ekonomikas bāze, kas dzīvo, pateicoties tikai tam, lai pirktu un izmestu, pirktu un izmestu. Šeit arī ietverta visa dzīvotnespēja.

Taču, ko izveidot mirstošās ekonomikas vietā – nav zināms, jo nav speciālistu ar integrālo apziņas līmeni. Integrālajai ekonomikai jāizveidojas tieši no atbilstošas audzināšanas!

Man ir skolnieki, kuri pēc savas profesijas ir ekonomisti, un viņi nesaprot, ko darīt, tāpēc ka pašiem ir jāsasniedz integrālās savstarpējās saiknes stāvoklis integrālajā sabiedrībā. Mums nāksies iziet ļoti nopietnu revolūciju caur visu banku, finanšu, ekonomiskās sistēmas un starptautiskās tirdzniecības sabrukumu.

Starp veco un jauno sistēmu nepieciešams audzināšanas periods – kvalitatīvs lēciens cilvēka domāšanā, pirms viņš ienāks nākamajā posmā.

No TV raidījuma „Integrālā pasaule”, 28.11.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: