Gaidi, Viņš var atnākt šodien

Jautājums: Kā efektīvāk pārbaudīt  katru savu darbību, lai atklātu, ka tās cēlonis bija atmoda no augšienes?

Atbilde: Var sniegt tādu ļoti raksturīgu piemēru. Piepeši ieskanas tālruņa zvans, un kāda nepazīstama balss tev saka: „Gaidi, es atnākšu šodien nokārtot ar tevi rēķinus” un noliek klausuli. Vienkārši kā šausmu filmā.

Un tu nezini, kas zvanīja un par ko iet runa! Tu sāc aizdomīgi un ar bailēm lūkoties uz katru pretimnācēju. Tu pārbaudi un analizē visu, kas notiek.

Lūk, tieši tādā veidā it visā mums ir jāmeklē Radītājs. Mums nepieciešams šāds satraukums, bailes, nedrošības sajūta, neaizsargātība, kas liek cilvēkam kļūt vērīgam un pārbaudīt visu, kas sastopas viņa ceļā.

Ja mērķis man ir ļoti svarīgs, taču es redzu, ka nevirzos uz priekšu, lai to sasniegtu, tad raizējos par to, kas notiek un man ir jānoskaidro, kas man traucē. Kas tieši ir šis mērķis – varbūt es to nepareizi izprotu? Kādi ir tā sasniegšanas līdzekļi?

Tad es atklāju, ka mana problēma ir tajā apstāklī, ka man vienkārši jāpārvērš savs naids mīlestībā. Man jāpārbauda savi stāvokļi un nolūki un jādod priekšroka tur, kur patreiz neesmu spējīgs atsacīties no sava egoisma. Man jāpiegriež īpaša vērība tam, ko es patreiz noniecinu un uzskatu par mazsvarīgu, jācenšas to izjust. Tad es atjēgšos no bezsamaņas un piepeši ieraudzīšu augstāko pasauli. Pašlaik es to neredzu tikai tāpēc, ka nevēlos redzēt.

Viss atkarīgs tikai no principu maiņas, ar kuriem cilvēks pievēršas realitātei. Tie nosaka, kāda būs viņa realitāte.

No nodarbības, no „Raksta Zoar Grāmatas nobeigumam”, 03.02.2013.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: