Drošākais, kas var būt pasaulē

Kongress Gruzijā, 1. nodarbība

Jautājums: Kāda ir sieviešu grupas ietekme uz vīriešu grupu? Kur sievietēm ņemt vēlmi, lai ietekmētu vīriešus?

Atbilde: Pirms dažiem gadiem es viesojos Čīlē, pēc sava skaitliskā sastāva tur sievietes pārsniedz vīriešus. Atceros, es pajautāju mūsu Čīles grupas biedru ģimenes pārim: „Kurš komandē jūsu mājās?” Vīrs atbildēja: „Dabiski, kad atrodamies cilvēkos: uz ielas, ciemos, tad, protams, – sieviete. Bet mājās…!”. Sieva paraudzījās uz viņu kā uz mazu bērnu, pameta ar galvu un viss kļuva saprotams.

Tā dots no dabas, ka visur komandē sieviete. Un tas ir pareizi. Tas ir labi.

Tāpēc grupas sieviešu daļa ir visuzticamākais, kas vispār ir dzīvē un pasaulē. Tā ir noturība, līdzsvars, ļoti spēcīgs atbalsts. Tādējādi nepieciešams, pirmkārt, rūpēties, lai tā būtu stipra. Jādod sievietēm iespēja eksistēt, strādāt, visur piedalīties. Sieviešu balsis jāņem vērā lēmumu pieņemšanā. Šeit ietverta visas grupas labā nākotne.

Mēs visi – pieauguši cilvēki un saprotam, cik lielā mērā neiespējami būt vienam, cik ļoti mums nepieciešams atbalsts. Un tieši tāpēc, ka esam dažādi, mēs sasniedzam pareizu lēmumu un pareizu dzīvi.

Lūk, tādēļ problēmas ir jārisina nopietni, kā tas pienākas pieaugušiem cilvēkiem. Sieviešu daļai grupā jāieņem vienlīdzīgas tiesības ar vīriešiem.

No kongresa Gruzijā, maltītes laikā, 05.11.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: