Grupa – iekšējais kontakts starp dvēselēm

Jautājums: Ko var uzskatīt par grupu?

Atbilde: Par grupu var uzskatīt tos desmit cilvēkus, ar kuriem es sēžu kopā un noskaidroju mūsu attiecības.

Par grupu tāpat var uzskatīt arī tos grupu desmitus, kas sapulcējas kopā kongresos. Pieņemsim, kongresā bija 120 vai 130 grupas. Tas arī nozīmē sava veida grupu, kas strādāja kopā pie viena uzdevuma, pie vieniem jautājumiem un tāpēc visiem dalībniekiem attiecīgi bija vienas domas, vieni jautājumi, vieni mērķi. Nav svarīgi, ka viņi runāja dažādās valodās, viņi nodarbojās ar vienu un to pašu: kopā sadarbojās, palīdzēja viens otram, atradās vienotā laukā.

Mūsu jutekliskie un prāta lauki krustojas, tie strādā kopīgi, tādā veidā mēs savstarpēji sadarbojamies viens ar otru. Pie tam attiecībā uz šiem laukiem nepastāv dzēšanas likums kā tas darbojas attiecībā uz jebkuru fizisko lauku, kurš samazinās saskaņā ar attāluma kvadrātu: attālinājās uz diviem metriem, tas nozīmē, saspringums, gaisma vai jebkuri izstarojumi kļuvuši četrreiz mazāki. Turpretim šeit – nē. Vēlmes lauki attiecībā pret attālumu nesamazinās.

Tādējādi, ja viens atrodas Bostonā, cits – Aļaskā, trešais – Kentuki, bet ceturtais – Austrālijā, tad jebkurā gadījumā, būdami kopā, viņi veido grupu, ja tikai spēj sasniegt iekšējo kontaktu, kuru mēs daļēji sajutām kongresa semināros. Ja viņi šo kontaktu ir sajutuši, ja viņi spēj sev to atveidot, atdzīvināt, attīstīt no jauna, gluži kā pūst oglīti, tad tieši pateicoties „attālumiem”, proti, visiem traucēkļiem, kas radušies, viņi var pacelties tiem pāri uz šo jauno stāvokli un atrasties jau labā garīgajā līmenī.

No virtuālās nodarbības, 23.09.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: