Dalailama

Viedoklis (Četrpadsmitais Dalailama, Ngavangs Lobsangs Tenzins Gjatso, 10.09.2012. savā Facebook lapā uzrakstīja sekojošo): „Visas pasaules reliģijas, piešķirot īpašu nozīmi mīlestībai, līdzcietībai, iecietībai un piedošanai, var sekmēt garīgo vērtību attīstību un to dara. Taču realitāte tāda, ka ētikas piesaistīšanai reliģijai vairs nav jēgas. Tāpēc es arvien vairāk pārliecinos par to, ka pienācis laiks rast veidu, kā garīguma un ētikas jautājumos apieties bez reliģijas vispār”.

Replika: Pienācis laiks atrauties no ticības tajā, kas nav pierādāms, bet vadīties tikai balstoties uz reālām zināšanām, kas smeltas no Dabas, kā augstākās vadošās sistēmas, izzināšanas. Aprobežojoties ar matērijas un matērijas formas izzināšanu, kā norādīts „Zoar Grāmatas ievadā”, ne vairāk. Jo kas vairāk jau attiecas uz nesajūtamo, tādēļ arī nepierādāmo.

Tikai izzinot Dabu, tās likumus un attīstības tendences un tikai tajā pakāpē, kādā tā atklājas cilvēkam, kā norāda Kabala, „Nav tiesnesim vairāk par to, ko redz viņa acis”, mēs varam rast visu mūsu problēmu pareizo risinājumu.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed