Brīnumainā zeme internetā

Savienošanās mūsu dzīvē nosaka visu, un ja mēs to sasniegsim, tad nokārtosim visu savu dzīvi, bez savienošanās – dzīvei nav vērtības. Taču cilvēks pēc dabas ir slinks un nepiekritīs savienoties, līdz dzīve paņems viņu pie rīkles, un viņš sajutīs, ka tas ir dzīvības un nāves jautājums.

Savienošanās ir pretmetā mūsu dabai, un pacelties virs savas dabas mēs spējam tikai nāves briesmās. Taču kā mums līdz tam, pirms nonāksim līdz nāves robežai, savienoties un sasniegt labu dzīvi? Tas ir iespējams tikai pateicoties apkārtējai sabiedrībai. Šī vide var padarīt tevi par noziedznieku, bet var izveidot arī par labu cilvēku – viss atkarīgs no tā, kādā vidē tu nonāksi.

Viens tiks pakārts par saviem noziegumiem, bet cits kļūs pazīstams kā dižs cilvēks. Visa tava dzīve var mainīties vienā mirklī tikai tādēļ, ka kādreiz tu ienāci ne tajās durvīs! Un viss, kas notika tālāk, no tevis vairs nebija atkarīgs.

Proti, mums pilnīgi nepieciešams izveidot labu apkārtni. Mums vajadzīga cita zemeslode, kur atradīsies pilnīgi citādi bērnudārzi, attiecības darbā, mājās, starp kaimiņiem, valdībā. Tad uz katru, kurš ienāks šādā pasaulē, nekavējoties no visām pusēm šī sabiedrība sāks iedarboties un noteikti izveidos no viņa labu cilvēku.

Kā mums pašlaik, mūsu esošajā stāvoklī, kad mēs neatvairāmi virzāmies uz katastrofu, sākt sevi glābt? Centīsimies izveidot šo jauno pasauli virtuālajā interneta pasaulē. Šim nolūkam arī internets mums ir dots, tā ir mūsu zemeslode, kura var kļūt labestīga. Tieksimies izveidot tādu virtuālo kapsulu, kurā mēs dzīvojam tikai labās savstarpējās attiecībās.

Viss, ko mēs darām reālajā pasaulē, mēs darām tikai nepieciešamības spiesti. Pēc tam mēs ienākam šajā virtuālajā pasaulē, un tur sākas mūsu īstā dzīve. Radīsim sev tādu īpašu, brīnumainu zemi un dzīvosim tajā. Katrs jutīsies kā sapnī, gluži kā pasakā, it kā bērns, kuru pārņēmis aizraujošs piedzīvojums.

Jūs redzēsiet, cik spēcīgi tas sāks ietekmēt tos, kurš tajā piedalīsies. Pēc tam mēs tam piesaistīsim arvien vairāk cilvēku, bet tikai ar vienu noteikumu, lai viņi nenopostītu šo izveidoto pasauli, bet vēlētos tajā dzīvot. Tādā veidā mēs atveseļosim pasauli.

No sarunas par tēmu „Kabalas izplatīšana”, 07.09.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: