Attieksme pret manu otro pusīti

Jautājums: Kā man jāraugās uz manu otro pusi, lai realizētu mūsu attiecībās integrālo principu?

Atbilde: Savstarpēji jāpaceļas virs sava egoisma viens otrā, līdz atradīsiet tādu saskarsmes punktu, kur jūs būtu kā viens kopīgs veselums. Tas tiek dēvēts „Ādams”, no kura dalīšanās ceļā radās vīrietis un sieviete. Vispār bībeliskais „Ādams” tā ir monolīta struktūra, „unisekss” sistēma: tajā nav ne vīrieša, ne sievietes. Vēlāk šī sistēma dalījās divās daļās, lai atklātu pilnīgu to pretstatu komplektu, pie tam pašā maksimālākajā veidā.

Šis maksimālais pretstats arī izpaužas šodien, par cik mēs jau vairs nespējam viens ar otru būt kādās savstarpējās attiecībās. Tas redzams arī pēc dažāda veida netipiska, nedabiska seksa uzplaukuma, gan tāpēc, ka nespējam eksistēt kopā, gan arī, ņemot vērā, sakaru vienkāršību un pērkamību, utt. Proti, mēs nonācām līdz stāvoklim, kad esam spiesti sākt atjaunot Ādama struktūru no pilnīga šīs struktūras pretmeta.

Tas ir ļoti labs stāvoklis, līdzīgs tam, kā bērnam iedod pilnīgi izjauktu konstruktoru vai puzles, lai viņš tos saliktu kopā. Tieši no šīs salikšanas mēs izzinām sevi, dabu, Radītāju un mums kļūs vairāk saprotams, kas mēs esam, un kur mēs pastāvam. Gala rezultātā mēs izzināsim pasaules iekšējo daļu, tās apslēpto spēku, plānu, plūsmu, spēsim atklāt sev pilnīgi citādu universa līmeni, mūžību, pilnību.Tas viss ir iespējams. Par to šodien runā zinātne.

No sarunas par integrālo audzināšanu, 08.07.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: