Zoar Grāmatas autoru pēdās

Viss, ko raksta Zoar Grāmatas autori, viņi sajuta, atklāja savās vēlmēs, uztveres īpašībās/kelim. Mums viņi jāapskauž, vēloties sasniegt viņu stāvokli, atklāt pasauli, par kuru viņi raksta. Mēs pat nesaprotam, ko viņi tur redz, it kā nokļuvuši nezināmos džungļos, nepazīstamā vietā, redz notiekošo tur un stāsta par to visās iespējamās formās. Viņiem pat trūkst vārdu, lai aprakstītu, jo tas ir kas jauns, neeksistējošs mūsu pasaulē. Reizēm viņi spēj rast kādu analoģiju ar mūsu pasauli, reizēm ne.

Lai atklātu to pašu, mums nav jābrauc uz to pašu vietu, jākāpj kādā kalnā, jādodas džungļos, mums jāmaina sevī mūsu īpašības, nedaudz „jāpagriež” katra īpašība, jāveic kopējā „kalibrēšana”, un tad mēs saņemsim ainu, par kuru viņi klāsta. Tad katrā vārdā, katrā burtā mēs varēsim nedaudz kalibrēt gan vienu, gan atkal citu īpašību un tādā veidā iziesim cauri tekstam, kuru viņi raksta.

Gala rezultātā Zoar Grāmatas teksts satur instrukciju: kā mēs varam mainīt sevī katru detaļu, katru uztveres īpašību, lai pastāvīgi pieturētos pie ainas, kuru formē mums Grāmatas autori. Tādā veidā, sekojot viņiem, mēs izejam ceļu.

No nodarbības pēc Zoar Grāmatas, 29.05.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: