Viena dzīve un kopēja lūgšana visiem

Grupas centrs – punkts, kurā mēs atbrīvojamies no visām sašķelšanās lauskām un vēlamies koncentrēties tikai uz savām dzirkstelēm, savienojot tās kopā. Un jo stiprāk tiecamies saliedēt šīs dzirksteles, jo augstāk paceļamies pa garīgajām kapnēm.

Pateicoties tādām pūlēm, mēs atklājam sevī jaunu vēlmes dziļumu, bet apvienotajās dzirkstelēs izpaužas arvien lielāka gaisma. Savienotās dzirksteles ir „rešimo de–itlabšut”, bet vēlmes dziļums, virs kuras mēs vēlamies savienoties – „rešimo de–avijut”, tādā veidā mēs sākam savienoties savā pirmajā, kopējā garīgajā parcufā, kurā sajutīsim vienu dvēseli.

Mēs pirmoreiz sajutīsim sevi integrālajā realitātē, kurā visi esam viens ar otru saistīti, bet tās iekšienē sajutīsim garīgo dzīvi – vienu uz visiem. Kā sacīts: „Nav neviena cita, izņemot Radītāju” – viena uz visiem, proti, viena doma, viena gaisma, vienota sistēma. Mēs sajutīsim sevi kā dzīvojušus viena augstākā spēka iekšienē.

Pēc tam mēs sāksim To arvien vairāk iepazīt, saskatīt Tajā arvien vairāk īpatnību, atšķirīgu attieksmi pret mums atbilstoši parcufa lielumam. Taču pats pirmais punkts, ar kuru mums jāsāk – mūsu savienošanās punkts, kas dēvēts par grupas centru un sastāv no diviem faktoriem. Pirmais – sava egoisma pārvarēšana, rešimo de–avijut. Otrais – tieksme savienoties ar savām dzirkstelēm, šī tieksme nosaka rešimo de–itlabšut.

Ja es pareizi tos novietoju vienu attiecībā pret otru, tad tas tiek dēvēts par ticību augstāk par zināšanām. Viss nonāk līdz vienai realitātei, vienam stāvoklim. Ticība – savienojamās dzirksteles, bet zināšanas – egoistiskās vēlmes spēks, virs kura mēs varam izveidot savu saikni.

Nav svarīgi, ja mums neizdodas sasniegt vēlamo un savienoties grupas centrā. Galvenais, cik daudz pūļu mēs tajā ieguldām. Ieguldīto pūliņu mērs arī nosaka stāvokļa sekmību.

Mēs nekad ar savām darbībām nesasniedzam panākumus taisnā ceļā, bet tikai pievelkam sev gaismu, lai tālāk Radītājs pabeigtu darbu mūsu vietā! „Nespēj taču ieslodzītais atbrīvot sevi no cietuma pats” – viss noris pateicoties palīdzībai no augšienes, caur raidīto lūgšanu un atbildi uz to.

No nodarbības par tēmu „Par semināru”, 24.05.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: