Katrs var ģenerēt laimi visiem

Izņemot personīgos informācijas gēnus, rešimot, cilvēka iekšējo stāvokli tāpat ietekmē kopējā atmoda no augšienes (itaruta de–leila), kas dēvēta par darbadienām, sestdienām, svētkiem. Tās ir pastāvīgas relatīvas pacelšanās un nolaišanās.

Pastāv dažādas sekundes, minūtes, stundas, diena un nakts, īpaša nedēļas diena, īpaša mēneša diena, īpaša gada diena, garais gads gadu virpulī utt. – viens iekš otra. Šī ietekme mums ir svarīga, jo mūsu ceļš ietver visus šos stāvokļus.

Vismazākajam stāvoklim jāietver sevī visi pārējie stāvokļi kā hologrāfiskajā ainā. Iznāk, ka esmu saistīts ar īpašu gaismu, kas pastāvīgi pagaismo man un maina manu apkārtējo gaismu pateicoties savai modulācijai, izmaiņām, tādējādi dažādās dienās ar maniem vienādajiem pūliņiem es saņemu dažādu apkārtējo gaismu.

Pat ja manā darbā nekas nemainās, taču tikai tādēļ, ka iestājusies pirmdiena, mana apkārtējā gaisma atšķiras no tās, kāda bija svētdien. Tāpēc, ka ne vien es mainu darbu atrazdamies lejā, bet arī augšienē ir jāmainās nosacījumiem, lai pieņemtu šo darbu un salīdzinātu ar visiem ārējiem nosacījumiem, kas dēvēti „pasaule, gads, dvēsele”.

Īpaši tas attiecas uz dažādiem laikiem, lai novestu mani līdz atbilsmei tiem: katrai sekundei, minūtei utt. Šajā atmodā no augšienes ietverta liela palīdzība mums, jo no augšienes norisinās pastāvīgas izmaiņas, katru sekundi. Pateicoties tam, mums tiek dots papildu izmaiņu komplekts, ar kurām mēs saīsinām savu ceļu.

Tā ir neparasti gudra sistēma. Atbilstoši tam, kā tu veic izmaiņas, augšienē arī veic izmaiņas. Tātad vienā un tajā pašā laikā tu izpildi savu personisko labošanos, kā arī veic milzīgu labošanu visā kopējā sistēmā, pateicoties tam, ka atmoda no augšienes veido tev īpašu stāvokli.

Iznāk, ka mikroskopiska izmaiņa, kuru tu veic savā vietā, izpaužas visā sistēmā un uzlabo visu pārējo stāvokli, nesot visiem daudz laimes!

No nodarbības pēc Rabaša raksta, 17.04.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: